MENU

Themasports.com

Πέρασε από το Ανζέ και ονειρεύεται Ευρώπη η Λιόν

Η Λιόν επέστρεψε στις νίκες στη Ligue 1, φεύγοντας με αγχωτικό διπλό από την έδρα της ουραγού Ανζέ (1-2) και παρέμεινε στο κυνήγι της πεντάδας και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Την επιστροφή στις νίκες - έστω και δύσκολα - πανηγύρισε η Λιόν το βράδυ του Σαββάτου (25/02), επικρατώντας με μπόλικο άγχος 3-1 της ουραγού Ανζέ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Οι «λιονέ» άνοιξαν το σκορ στο 38', στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή στο ματς, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο Μέντες.

Το 2-0 για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 80' με τον Σαρ, και ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Λόπες είχε κρατήσει όρθια την ομάδα του σε πολύ μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων.

Η Ανζέ, μείωσε σε 2-1 στο 87ο λεπτό με κοντινή προβολή του Σίμα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η Λιόν δεν την «πάτησε», και με γκολ του Μπαρκόλα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασε στο τρίποντο, με το οποίο ανέβηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα (38β.) και στο -6 από την πεντάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Όσον αφορά την Ανζέ, παρέμεινε στον... βυθό του βαθμολογικού πίνακα με 10 πόντους και στο -10 από τη σωτηρία...

Πηγή: sport-fm.gr

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία
α' όμιλος

ΑΠΟΕΛ

28

61

ΑΕΚ

28

57

ΑΡΗΣ

28

57

ΠΑΦΟΣ

28

52

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

28

50

ΟΜΟΝΟΙΑ

28

42

Β' Όμιλος

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

28

41

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

28

39

ΑΕΛ

28

38

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

28

30

ΔΟΞΑ

28

24

ΕΝΠ

28

22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

28

19

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

28

13

TAGS

X