MENU

Γιάννης Ιωάννου

Δεν κέρδισε, αλλά... «ΧΟΡΤΑΣΕ» τον κόσμο της!

Έχασε την ευκαιρία η Πάφος FC χθες κόντρα στον Άρη για να επιστρέψει στην 3η θέση και να μειώσει τις αποστάσεις από ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, ευελπιστώντας σε νέες απώλειες τους, αφού έχουν δύσκολα ματς κόντρα σε Απόλλων και Ομόνοια αντίστοιχα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ακόμα κι αν αυξηθεί όμως η απόσταση από την κορυφή μετά την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής, η Πάφος δείχνει ότι έχει τα κότσια για να διεκδικήσει τον τίτλο, αφού απομένουν ακόμα 11 αγωνιστικές, εκ των οποίων οι 10 θα είναι όλο ντέρμπι. Της λείπει βέβαια η εμπειρία του πρωταθλητισμού, αλλά είναι τέτοια η ποιότητα των παικτών της, που μπορούν να... υπερκαλύψουν τα όποια μειονεκτήματα.

Στο χθεσινό ματς, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ είχε... δύο πρόσωπα. Προβλημάτισε στο πρώτο, αλλά κυριάρχησε στο δεύτερο και άξιζε να πάρει τη νίκη, αφού έχασε κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει δύο γκολ τουλάχιστον και να ανατρέψει το 0-1 του Α΄ ημιχρόνου.

Και η ισοπαλία όμως, κόντρα σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος, δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Ο Νορβηγός τεχνικός κρατάει την αντίδραση του Β΄ ημιχρόνου, η οποία πρέπει να είναι οδηγός για τη συνέχεια, αλλά σίγουρα προβληματίστηκε από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος.

Στη συνέντευξη Τύπου πάντως, ο Μπεργκ δεν μπορούσε να πιστέψει, αλλά ούτε και να εξηγήσει πως η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει το χθεσινό παιχνίδι. Έβγαλε όμως μια σιγουριά για τη συνέχεια, ξέροντας ότι τα πάντα θα κριθούν στα πλέι-οφ, όπου θα χαθούν βαθμοί απ΄ όλες τις ομάδες και η φετινή Πάφος έχει την ποιότητα για να ελπίζει σε ακόμα καλύτερες μέρες.

Ο κόσμος της Πάφου πάντως, έφυγε με ανάμικτα συναισθήματα από το γήπεδο. Γκρίνιαξε από την εμφάνιση του Α΄ ημιχρόνου, ενθουσιάστηκε από την εικόνα στην επανάληψη και στενοχωρήθηκε που δεν ήρθε η νίκη. Αλλά έφυγε "χορτασμένος" από το "Στέλιος Κυριακίδης" και πιστεύει ακράδαντα ότι φέτος η ομάδα τους μπορεί να κατακτήσει έναν τίτλο, είτε το πρωτάθλημα, είτε το κύπελλο που είναι πιο προσιτός στόχος και να τους βγάλει τον Μάιο... στους δρόμους!

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία
α' όμιλος

ΑΠΟΕΛ

28

61

ΑΕΚ

28

57

ΑΡΗΣ

28

57

ΠΑΦΟΣ

28

52

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

28

50

ΟΜΟΝΟΙΑ

28

42

Β' Όμιλος

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

28

41

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

28

39

ΑΕΛ

28

38

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

28

30

ΔΟΞΑ

28

24

ΕΝΠ

28

22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

28

19

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

28

13

TAGS

X