Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, αλλά ο εκπρόσωπος του, Μαρσέλο Μέντες, διέψευσε πως υπάρχει θέμα μετακίνησης του στην ομάδα του Μαϊάμι, ενώ ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, τόνισε πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής είναι χαρούμενος στο Παρίσι και ελπίζει στην ανανέωση του συμβολαίου του.
Ο Αγγλος τεχνικός της Ιντερ, Γκάρι Νέβιλ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «TIMES» την προσπάθεια για συμφωνία με τον Μέσι, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχουν επαφές και με τον Σέρχι Μπουσκέτς:
«Ναι όνειρο μας είναι η συμφωνία με τον Μέσι. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να γίνει γεγονός, αλλά δεν είναι εύκολο. Επίσης μιλάμε και με τον Μπουσκέτς. Ολα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα».
Πηγή: www.sdna.gr