Η Γιουβέντους πέρασε στη φάση των «16» του Europa League χάρις το προσωπικό «σόου» του Άνχελ Ντι Μαρία, ενώ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας «διέλυσε» τη Μίντιλαντ! Φοβερή «μάχη» ανάμεσα σε εξέλιξη, ανάμεσα σε Μονακό και Μπάγερ Λεβερκούζεν!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Απίστευτα γκολ, ανατροπές... μεγατόνων που έμειναν στα μισά και σπουδαίες εμφανίσεις από «παλιοσειρές» ή ανερχόμενους σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Τα πάντα είχαν οι ρεβάνς των 19:45 (23/02) στα play-offs του Europa League, μέσω των οποίων Γιουβέντους, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Σεβίλλη, «τσέκαραν» τα εισιτήριά τους για τη φάση των «16».

Από την άλλη, η Μπάγερ Λεβερκούζεν κρατούσε την πρόκριση και στα «χέρια» της έως το 84', αλλά το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η καλή... βραδιά φάνηκε από νωρίς. Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Ναντ, η Γιουβέντους «άνοιξε» το σκορ με μία φοβερή έμπνευση του Άνχελ Ντι Μαρία.

Η μπάλα του «στρώθηκε» από τον Φατζιόλι, αυτός επέλεξε να σουτάρει από ένα σημείο, που η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα μία φορά στις δέκα, αλλά με τα απίστευτα φάλτσα τα οποία είχε η προσπάθειά του, κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Ένα τέταρτο αργότερα (20'), κέρδισε τόσο το πέναλτι, όσο και την αποβολή από τον Παλουά. Το μετέτρεψε σε γκολ, ενώ στο 78', ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, διαμορφώνοντας το 3-0 και το 4-1 ως συνολικό σκορ του ζευγαριού.

Στο έτερο μεγάλο ματς των 19:45 (23/02), η Μπάγερ Λεβερκούζεν, με μπροστάρη τον Φλόριαν Βιρτς, έκανε ό,τι περνούσε από τα... πόδια της για να προκριθεί έως το 84ο λεπτό.

Προηγήθηκε με τον νεαρό μεσοεπιθετικό στο 13' και παρότι ισοφαρίστηκε με πέναλτι του Μπεν Γιεντέρ στο 19', ένα γκολ του Παλάσιος στο 21ο λεπτό και ένα του Αντλί, μετά από σέντρα του Βιρτς, στο 58, φαίνονταν αρκετά για να συνδυάσουν μία επική ανατροπή, με μία τεράστια πρόκριση.

Εν τέλει, ο Εμπολό «ισοφάρισε» το σκορ του πρώτου αγώνα κάνοντας το 3-2, έστειλε το ματς στην παράταση και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πολύ πιο απλά ήταν τα πράγματα στο ματς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τη Μίντιλαντ. Τα «λιοντάρια», παρότι φιλοξενούμενα, επιβλήθηκαν από νωρίς.

«Άνοιξαν» το σκορ με τον Κόατες στο 21' και μετά την αποβολή του Παουλίνιο στο 38', έκαναν το ματς παράσταση για έναν ρόλο.

Ο Πέδρο Γκονσάλβες σκόραρε δις (50', 77') και το αυτογκόλ του Γάρτενμαν στο 85' ήταν απλώς το «κερασάκι» στην... τούρτα, για να «γραφτεί» το 4-0 και το 5-1 ως συνολικό σκορ.

Τέλος, στην αναμέτρηση της Αϊντχόφεν με τη Σεβίλλη, όλα είχαν ξεκαθαρίσει ουσιαστικά από το πρώτο μεταξύ τους ματς, με το 3-0 υπέρ των Ανδαλουσιανών, να μην αφήνει πολλά περιθώρια. Οι Ολλανδοί επικράτησαν με 2-0, χάρις τα γκολ του Ντε Γιονγκ στο 77' και του Σοάρες στο 90+5' και τουλάχιστον, αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των play-offs:

Μίντιλαντ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-4 (Συνολικό Σκορ 1-5) (21' Κόατες, 50' 77' Πέδρο Γκονσάλβες, 85' Γκάρτενμαν)
Μονακό - Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-3 {ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ} (19' Μπεν Γιεντέρ, 84' Εμπολό - 13' Βιρτς, 21' Παλάσιος, 58' Αντλί)
Ναντ - Γιουβέντους 0-3 (Συνολικό Σκορ 1-4) (5' 20' 78' Ντι Μαρία)
Αϊντχόφεν - Σεβίλλη 2-0 (Συνολικό Σκορ 2-3) (77' Ντε Γιονγκ, 90+5 Σοάρες)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα (22:00)
Ουνιόν Βερολίνου - Άγιαξ (22:00)
Ρεν - Σαχτάρ Ντόνετσκ (22:00)
Ρόμα - Σάλτσμπουργκ (22:00)

Πηγή: bnsports.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ψυχωμένη Μαρσέιγ, καθάρισε στα πέναλτι την Μπενφίκα!-ThemaSports
19/04 @ 01:04

Ψυχωμένη Μαρσέιγ, καθάρισε στα πέναλτι την Μπενφίκα!

Με τον Μπουμπανιά να σκοράρει στο 79', η Μαρσέιγ έστειλε τον προημιτελικό με την Μπενφίκα στην παράταση (1-0), για πάρει τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά στα πέναλτι.

Προκρίσεις για τη... διπλή Ρόμα και την αήττητη Λεβερκούζεν - Δεν έδωσε συνέχεια στο «καυτό» της ξεκίνημα η Λίβερπουλ-ThemaSports
19/04 @ 00:12

Προκρίσεις για τη... διπλή Ρόμα και την αήττητη Λεβερκούζεν - Δεν έδωσε συνέχεια στο «καυτό» της ξεκίνημα η Λίβερπουλ

Η Ρόμα ντούμπλαρε τις νίκες της (2-1) με τη Μίλαν και πέρασε στους «4». Διατήρησε το αήττητο (1-1) και προκρίθηκε η Μπάγερ. Δεν έφτασε στη Λίβερπουλ το καυτό ξεκίνημα (0-1) στο Μπέργκαμο.

Ο Κλοπ θα χαμογελά και στον αποκλεισμό: «Ας αποτύχουμε με όμορφο τρόπο...»-ThemaSports
18/04 @ 16:17

Ο Κλοπ θα χαμογελά και στον αποκλεισμό: «Ας αποτύχουμε με όμορφο τρόπο...»

Είναι το σήμα κατατεθέν του και με αυτό θέλει να τον θυμούνται. Οπότε, ο Κλοπ ξεκαθάρισε πως ακόμα κι αν συμβιβαστεί με τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ από την Αταλάντα στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, θέλει η ομάδα του ν’ αποχωρήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Europa League: Ιταλικός εμφύλιος... part 2!-ThemaSports
18/04 @ 11:19

Europa League: Ιταλικός εμφύλιος... part 2!

Το σπουδαίο ματς της Ρόμα με τη Μίλαν ξεχωρίζει στο των δεύτερων αγώνων για τα προημιτελικά του Europa League.

ΣΟΚΑΡΕ το «Άνφιλντ» η Αταλάντα - Τεράστιο διπλό της Ρόμα, νίκες και για Λεβερκούζεν, Μπενφίκα-ThemaSports
12/04 @ 00:15

ΣΟΚΑΡΕ το «Άνφιλντ» η Αταλάντα - Τεράστιο διπλό της Ρόμα, νίκες και για Λεβερκούζεν, Μπενφίκα

Τεράστια διπλά πέτυχαν Αταλάντα και Ρόμα κόντρα σε Λίβερπουλ (0-3) και Μίλαν (0-1) κάνοντας μεγάλο βήμα πρόκρισης για τους «4»! Νίκες και για Λεβερκούζεν-Μπενφίκα απέναντι σε Γουέστ Χαμ και Μαρσέιγ.

Λίβερπουλ: Χωρίς σημαίες το KOP κόντρα στην Αταλάντα - Δείτε γιατί (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
10/04 @ 17:29

Λίβερπουλ: Χωρίς σημαίες το KOP κόντρα στην Αταλάντα - Δείτε γιατί (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ γνωστοποίησαν πως στο ματς κόντρα στην Αταλάντα δεν θα υπάρχουν σημαίες στο Kop ως αντίδραση στην αύξηση των τιμών στα εισιτήρια διαρκείας τη νέα σεζόν, με τον Γιούργκεν Κλοπ να τονίζει πως καταλαβαίνει τη στάση τους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ