Μια 50αριά οπαδοί της Σίμπα από την Τανζανία θα κάνουν 1.680χλμ με πούλμαν για εκτός έδρας ματς!

Μια 50αριά οπαδοί της Σίμπα από την Τανζανία θα κάνουν 1.680χλμ με πούλμαν για εκτός έδρας ματς!

Αιώνια πιστοί 50 οπαδοί της τανζανικής Σίμπα, που θα ταξιδέψουν με πούλμαν στην Ουγκάντα για εκτός έδρας αγώνα της ομάδας τους.

Τι κι αν η Σίμπα έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο αφρικανικό Champions League με δύο ήττες με γκολ 0-4;

Μια 50αριά πιστοί οπαδοί του συλλόγου από την Τανζανία θα την ακολουθήσουν με πούλμαν στο εκτός έδρας ματς με τη Βάιπερς, διανύοντας απόσταση περί τα 1.680 χιλιόμετρα!

 

Η γηπεδούχους ομάδα εδρεύει στην Ουγκάντα, με τους φανατικούς φίλους των Τανζανών να ξεκινούν από το Νταρ ες Σαλάμ και να κατευθύνονται βόρια προς την Κιτέντε-Γουακίσο - ένα ταξίδι που αναμένεται να διαρκέσει 20 ώρες.

Ο αγώνας για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του θεσμού θα γίνει το Σάββατο, 25 του μήνα.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βίντεο: Συγκίνηση - Δείτε τις πρώτες εικόνες της άφιξης των Κυπρίων από το Ντουμπάι - Ανάμεσά τους και τρία βρέφη

Βίντεο: Συγκίνηση - Δείτε τις πρώτες εικόνες της άφιξης των Κυπρίων από το Ντουμπάι - Ανάμεσά τους και τρία βρέφη

Η πρώτη πτήση επαναπατρισμού Κυπρίων που βρίσκονται στο Ντουμπάι προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας στις 18:35. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 182 Κύπριοι πολίτες εκ των οποίων τρία βρέφη.