MENU

Themasports.com

H KOE βράβευσε τους κορυφαίους Έφηβους και Νεάνιδες 2022

Στην παρουσία του Υπουργού Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομου Προδρόμου, η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ), πραγματοποίησε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα ΟΠΑΠ «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο, την «Τελετή Βράβευσης των Καλυτέρων Εφήβων-Νεανίδων 2022 – Για τον Αθλητή Πρότυπο» που ήταν αφιερωμένη στον πρώην πρόεδρο της ΚΟΕ Ουράνιο Μ. Ιωαννίδη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απονεμήθηκε Ανώτατη Τιμητική Διάκριση στον αθλητή Κυριάκο Ιωάννου καθώς επίσης το Βραβείο «Γλαύκος Κληρίδης», στον καλύτερο άνδρα αθλητή και την καλύτερη γυναίκα αθλήτρια της χρονιάς.

 

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γεώργιος Χρυσοστόμου, στον χαιρετισμό του σημείωσε ότι η επιβράβευση της έκφρασης αγωνιστικής υπεροχής των αθλητών πρέπει να συνοδεύεται με τη στήριξη τους, τόσο με τις προϋποθέσεις απρόσκοπτης άθλησης τους όσο και με την παροχή σε αυτούς κινήτρων και προτύπων, στη βάση των οποίων θα αναδείξουν το ταλέντο και την προσωπικότητά τους.

«Αναγνωρίζοντας λοιπόν την πολυσήμαντη αξία των Ολυμπιακών προτύπων στην πορεία των νέων μας αθλητών, αποφασίσαμε στη φετινή τελετή, να απονείμουμε την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση της ΚΟΕ σε ένα αθλητή που ολοκλήρωσε την αγωνιστική του πορεία με τεράστιες επιτυχίες για τον ίδιο και για τη χώρα μας. Τιμούμε τον κορυφαίο μας άλτη του ύψους, Κυριάκο Ιωάννου, ο οποίος πέρα από όσα υπέροχα πρόσφερε στον αθλητισμό μας, αποτελεί και αυθεντικό πρότυπο για τους νέους μας αθλητές».

Στον χαιρετισμό ο Υπουργός Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου, συνεχάρη όλους τους βραβευθέντες και εξήρε τη σημασία της Αριστείας, σημειώνοντας ότι ο αθλητισμός είναι που δίνει χαρά, περηφάνεια και στιγμές ανάτασης στην κυπριακή κοινωνία.

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης ο οποίος αναφέρθηκε και στα νέα σχέδια στήριξης του ΚΟΑ των νέων αθλητών: «Υιοθετήσαμε προσφάτως και τον Εθνικό Σχεδιασμό Προοπτικής, στηρίζοντας εμπράκτως αθλήτριες και αθλητές μέχρι 19 ετών, μέσα από την παροχή κάθε δυνατής επιστημονικής, τεχνικής, ψυχολογικής αλλά και οικονομικής υποστήριξης.»

Η εκδήλωση, στην κατάμεστη αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι», πραγματοποιήθηκε στην παρουσία πέραν των προαναφερθέντων, του Συμβούλου του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα Αθλητισμού Φοίβου Ζαχαριάδη, Μελών του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, του Επίτμου Προέδρου ΚΟΕ Κίκη Λαζαρίδη, του Επίτιμου Γραμματέα ΚΟΕ Ανδρέα Σταύρου, του Επίτιμου Μέλους ΚΟΕ Φοίβου Χρίστου, των Μελών του Δ.Σ. του ΚΟΑ Σωτήρη Αδάμου και Κάλλης Χατζηιωσήφ, και της Γενικής Διευθύντριας του ΚΟΑ Μαίρης Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, του εκπροσώπου του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Μαρίνου Χριστοδούλου, του Πρεσβευτή «Ευ Αγωνίζεσθαι»
Φοίβου Κωνσταντινίδη, Προέδρων και εκπροσώπων των Αθλητικών Ομοσπονδιών, προπονητών, μελών των οικογενειών των αθλητών.

Παρέστησαν επίσης οι εκπρόσωποι των Χορηγών της ΚΟΕ, Γιάννος Μιχαηλίδης ( Διευθύνων Σύμβουλος Cablenet /Communications Partner), Χαράλαμπος Χρήστου (Μέλος Δ.Σ. ΟΠΑΠ Κύπρου / Platinum Partner), Δημήτρης Δημητρίου (Chief Risk Officer BOC / Gold Partner), Έλλη Ιωαννίδου (Manager Sustainability & CSR Corporate Affairs BOC / Gold Partner), Ανθούλης Παπαχριστοφόρου (Αναπληρωτής Διευθύνων Διοικητικός Σύμβουλος & Οικονομικός Διευθυντής Logicom / Gold Partner), Σωτηρούλλα Σωτηρίου (Διευθύντρια Εταιρικής Ευθύνης ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ / Silver Partner), Μισιέλ Καραολίδη (Υπεύθυνη Τμήματος Μαρκετινγκ και
Επικοινωνίας Deloitte /Professional Services Partner) και Αναστάσιος Καλογιάννης (Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Κύπρο / Medical Diagnosis Partner).

Η τελετή μεταδόθηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από τα αθλητικά κανάλια της Cablenet, Χορηγού Επικοινωνίας της ΚΟΕ, που ανέλαβε και την παραγωγή. Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν οι δύο κορυφαίοι αθλητές, η Σκοπεύτρια Κωνσταντίνα Νικολάου και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Μιχάλης Κωνσταντίνου. Ανώτατη Τιμητική Διάκριση στον Κυριάκο Ιωάννου.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, τιμώντας αθλητές για την συνολική τους προσφορά, απένειμε τη φετινή χρονιά, την ΑΝΩΤΑΤΗ ξεχωριστή Τιμητική Βράβευση στον Κυριάκο Ιωάννου, στον κορυφαίο αθλητή του Ύψους, που ανέβασε τον κυπριακό Στίβο ψηλότερα από ποτέ. Ο Κυριάκος Ιωάννου ανακοίνωσε πρόσφατα το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε η μεγάλη καριέρα του αθλητή και προβλήθηκαν ορισμένες από τις σημαντικότερες στιγμές. Ξεχωρίζουν, η κατάκτηση δύο μεταλλίων σε διαδοχικά πακγκόσμια πρωταθλήματα ανοιχτού Στίβου (χάλκινο 2007, αργυρό 2009), το χάλκνο μετάλλιο στο παγκόσμιο κλειστού Στίβου (2008), η τετραπλή συνεχής παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες από το 2004 μέχρι το 2016, με αποκορύφωμα την 7 η θέση στο Ρίο, τα δύο χρυσά σε Μεσογειακούς Αγώνες (2005, 2009) και τα δύο μετάλλια στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες (χάλκινο 2006, αργυρό 2014). Ο Κυριάκος Ιωάννου φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για την βράβευση σημειώνοντας: «Είναι ξεχωριστή τιμή και χαρά να σε θυμούνται και να σε επιβραβεύουν αφού έχουν πέσει οι προβολείς. Απόλαυσα αυτό που έκανα τόσα χρόνια και είμαι περήφανος για όσα πέτυχα. Θα ήθελα να πω στους νέους αθλητές να αγαπούν αυτό που κάνουν, και να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και επίπονα, ανεξάρτητα αν έρχονται μεγάλες επιτυχίες ή όχι»

Βραβείο «Γλαύκος Κληρίδης» στους Παύλο Κοντίδη και Κάλια Αντωνίου Το βραβείο «Γλαύκος Κληρίδης» που απονέμεται κάθε χρόνο στον καλύτερο αθλητή και την καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, απονεμήθηκε στους Παύλο Κοντίδη και Κάλια Αντωνίου.

Ο Παύλος Κοντίδης ολοκλήρωσε το 2022 στην 6η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία Laser. Σημαντικότερες επιτυχίες η κατάκτηση της 2ης θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και η 1η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Κάλια Αντωνίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης που έγινε στη Βουδαπέστη, κατέλαβε την 10η θέση στα 50μ. Ελεύθερο και τη 13η θέση στα 100μ. Ελεύθερο, οι ψηλότερες θέσεις όλων των εποχών από κύπρια κολυμβήτρια. Κατέκτησε επίσης, το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. Ελεύθερο και το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. Ελεύθερο στους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν. Οι δύο αθλητές που βρίσκονται στο εξωτερικό, απευθύνθηκαν στους παρευρισκόμενους μέσω βιντεοσκοπημένων μηνυμάτων.

Ξεχωριστά τιμητικά Βραβεία
Ύστερα από απόφαση του Εκτελεστικού Συμβούλιο της ΚΟΕ, στην χθεσινοβραδινή εκδήλωση, τιμήθηκαν τέσσερα πρώην Μέλη του, για την πολυετή προσφορά τους στις Ομοσπονδίες τους, στην ΚΟΕ, και τον Κυπριακό Αθλητισμό. Οι αείμνηστοι Κίκης Παρασκευάς (Κανό), Πανίκος Προκοπίου (Κολύμβηση) Χαράλαμπος Μακρίδης (ΤάεΚβοΝτο) και Σωφρόνης Σωφρονίου (Χάντμπολ), πέραν του ότι ήταν Μέλη του Ε.Σ. της ΚΟΕ, διετέλεσαν επί σειρά ετών Πρόεδροι στις Αθλητικές Ομοσπονδίες τους, και στις φετινές βραβεύσεις απονεμήθηκε Ειδικό Ονομαστικό Βραβείο, στους αντίστοιχους βραβευθέντες Καλύτερους Έφηβους και Νεάνιδες.

Καλύτεροι Έφηβοι-Νεάνιδες: Ιωσήφ Κεσίδης & Άννα Σοκόλοβα Η επιλογή των καλυτέρων Εφήβων-Νεανίδων έγινε μέσα από τις προτάσεις που έκαναν οι αθλητικές ομοσπονδίες. Συνολικά προτάθηκαν από 38 Ομοσπονδίες, 37 έφηβοι και 34 νεάνιδες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων. Καλύτερος Έφηβος αναδείχτηκε ο αθλητής Στίβου στη Σφυροβολία Ιωσήφ Κεσίδης.

Ήταν 1ος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών που έγινε στην Ιερουσαλήμ, 3ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων που έγινε στην Κολομβία και 1ος στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στη Νορμανδία. Βρέθηκε στην 1η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης κάτω των 18 ετών και στην 6η θέση κάτω των 20 ετών. Ο Κεσίδης βραβεύτηκε επίσης με έπαθλο «Αντώνης Παπαδόπουλος» που απονέμεται στον καλύτερο αθλητή Στίβου.

Καλύτερη Νεάνιδα αναδείχτηκε η αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής Άννα Σοκόλοβα η οποία κατέκτησε τρία μετάλλια στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες. Το αργυρό στο Σύνθετο Ατομικό και στη Στεφάνη και το Χάλκινο στην Κορδέλα. Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων ήταν 18η στο Σύνθετο Ατομικό. Το έπαθλο «Μαριάννα Ζαχαριάδη» που απονέμεται στην καλύτερη νεάνιδα αθλήτρια του Στίβου, απονεμήθηκε στην Σφυροβόλο Στεφανία Σάββα. Ήταν 1η στο

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών που έγινε στην Ιερουσαλήμ, 4η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων που έγινε στην Κολομβία και 1η στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στη Νορμανδία. Βρέθηκε στην 1η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης κάτω των 18 ετών και στη 12η κάτω των 20 ετών.

Το έπαθλο «Πεύκιος Γεωργιάδης» που απονέμεται προς τιμήν, του αείμνηστου πρώην Υπουργού Παιδείας Πεύκιου Γεωργιάδη, στον καλύτερο αθλητή/τρια που ξεχώρισε τόσο με τις επιδόσεις του στα μαθήματα όσο και με τις αγωνιστικές του επιτυχίες απονεμήθηκε στον Ιστιοπλόο Αιμίλιο Ποέρο. Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 16 ετών κατέλαβε την 7η θέση, και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πορτογαλία την 9η θέση. Είναι άριστος μαθητής με γενικό βαθμό 98.5/100.

Ομαδικά Αθλήματα
Κορυφαίος Έφηβος ομαδικού αθλήματος αναδείχτηκε καλαθοσφαιριστής της ΑΕΛ Λεμεσού και στέλεχος των Εθνικών ομάδων Στέφανος Τίγκας. Κορυφαία Νεάνιδα ομαδικού αθλήματος αναδείχτηκε η καλαθοσφαιρίστρια του Κεραυνού Στροβόλου και στέλεχος των Εθνικών ομάδων Ραφαελία Μελίσσα Κασίνη.

Ακολουθούν οι πίνακες όλων των Βραβεύσεων:

ΑΝΩΤΑΤΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ
Κυριάκος Ιωάννου

ΒΡΑΒΕΙΟ «ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ» ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2022

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ : Παύλος Κοντίδης (Ιστιοπλοΐα/Laser).

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ : Κάλια Αντωνίου (Κολύμβηση)

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΟΕ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2021

ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΗΒΟΣ : Ιωσήφ Κεσίδης (Στίβος / Σφυροβολία)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΕΑΝΙΔΑ : Άννα Σοκόλεβα (Ρυθμική Γυμναστική)

ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΦΗΒΟΣ : Στέφανος Τίγκας (Καλαθόσφαιρα / Εθνική Ομάδα / ΑΕΛ Λεμεσού)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΕΑΝΙΔΑ : Ραφαέλια Μελίσσα Κασίνη (Καλαθόσφαιρα / Εθνική Ομάδα Κεραυνός Στροβόλου)

ΕΠΑΘΛΟ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ»

ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΗΤΗ ΣΤΙΒΟΥ : Ιωσήφ Κεσίδης (Σφυροβολία)

ΕΠΑΘΛΟ «ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ»

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΒΟΥ : Βαλεντίνα Σάββα (Σφυροβολία)

ΕΠΑΘΛΟ «ΠΕΥΚΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ»

ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΦΗΒΟ/ΝΕΑΝΙΔΑ ΑΘΛΗΤΗ/ΜΑΘΗΤΗ – ΑΘΛΗΤΗ : Αιμίλιος Ποέρος (Ιστιοπλοΐα / Laser )

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022 ΑΝΑ ΑΘΛΗΜΑ

ΚΑΝΟ /ΒΡΑΒΕΙΟ «ΚΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ» : Χριστοδούλου Χρίστος Αμπουζάιντε Λάρα

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΒΡΑΒΕΙΟ «ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ» : Αντωνίου Νικόλας Χατζηλοΐζου Άννα

ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ / ΒΡΑΒΕΙΟ «ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ» : Νικολάου Νικόλας Καουρτίσιη Νάγια

ΧΑΝΤΜΠΟΛ / ΒΡΑΒΕΙΟ «ΣΩΦΡΟΝΗΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΥ» : Περικλέους Σωτήρης Χρίστου Μαρία

ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ : Τίμινης Ανδρέας Ανδρονίκου Νίνα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ : Χριστοφή Αικατερίνη

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ : Παπαδόπουλος Εδουάρδος

ΓΚΟΛΦ : Χάλιφαξ Όλιβερ

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ : Μαρκίδης Κυριάκος, Χαραλάμπους Γεωργία

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ : Σοκόλοβα Άννα

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ : Λουκά Ορθόδοξος Τσιολάκκη Μαίρη

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΡΙΣΗ : Σιαρπέλ Ηλίας Μελετιέ Φωτεινή

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ : Κωνσταντίνου Ανδρέας Αηλιώτη Αναστασία

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ : Ποέρος Αιμίλιος Γεωργίου Ανδριανή

ΚΑΡΑΤΕ : Τσαγγαράς Αλέξης Ζαρή Στεφανία

KICK-BOXING : Ιωάννου Ανδρέας

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ : Γκρεμπενίν Ρόμαν Αικατερίνα Λοσκούτοβα

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ / ΔΙΑΘΛΟ : Ιωαννίδης Πέτρος Γιάγκου Αθηνά

ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ : Κοκόσης Νικόλας Μιχαήλ Χαρά

ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ: Χριστοφή Νικόλας

ΞΙΦΑΣΚΙΑ : Εμμανουηλίδης Αλέξανδρος Μιχαήλ Δέσποινα

ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ : Αθανασίου Γιώργος Λεβέντη Εμμέλεια

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΕΣ : Γιακόβλεβα Στεφανία

ΠΑΛΗ : Ιωάννου Ιωάννης

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ : Κούζης Γιώργος Γεωργίου Κωνσταντίνα

ΠΥΓΜΑΧΙΑ : Καρνάμπα Μαχμούτ Αμπτουλλατίφ Λάιλα

ΣΑΜΠΟ : Μαρδαπίττας Στέφαν Αματέας Παπαλουκά Δομινίκη

ΣΚΑΚΙ : Χατζηνικολάου Ανδρέας Πίκα Ελένη

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Ποντίκης Ανδρέας Μαρκίδου Κωνσταντίνα

ΣΚΟΥΟΣ: Γεωργαλλίδης Κωνσταντίνος Νεοκλέους Μαρίζα

ΣΤΙΒΟΣ : Κεσίδης Ιωσήφ Σάββα Βαλεντίνα

ΤΖΟΥΝΤΟ : Χριστοδουλίδης Πέτρος Αζινού Μαρίνα

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: Κωνσταντίνου Άγγελος Αηλιώτη Αναστασία

ΤΡΙΑΘΛΟ : Κωνσταντίνου Αλέξανδρος Σοφοκλέους Αντωνία

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ : Μαρκίδης Ηλίας

ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ: Τίγκας Στέφανος (ΑΕΛ Λεμεσού) Κασίνη Ραφελία Μελίσσα (Κεραυνός Στροβόλου)

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ ΣΑΛΑΣ : Χρυσοστόμου Φίλιππος (Λέοντας) Σιαπάνη Μαρία Όλγα (Νέα Σαλαμίνα)

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ BEACH : Σαββίδης Αλέξης (Εθνική ομάδα) Γκουσάροβα Ντάρια (Εθνική ομάδα)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Σάββα Ανδρέας (Ομόνοια Λευκωσίας) Παναγιώτου Μαρία (Apollon Ladies)

ΧΟΚΕΪ Λαμπριανού Γιώργος Νεοκλέους Μαρία

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία
α' όμιλος

ΑΠΟΕΛ

28

61

ΑΕΚ

28

57

ΑΡΗΣ

28

57

ΠΑΦΟΣ

28

52

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

28

50

ΟΜΟΝΟΙΑ

28

42

Β' Όμιλος

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

28

41

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

28

39

ΑΕΛ

28

38

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

28

30

ΔΟΞΑ

28

24

ΕΝΠ

28

22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

28

19

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

28

13

TAGS

X