Σύμφωνα με έρευνα του CIES Football Observatory, η ΑΕΚ και ο Ιωνικός βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των ομάδων με τα περισσότερα φάουλ ανά ματς στα 38 κορυφαία πρωταθλήματα παγκοσμίως!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δύο ομάδες από τα ψηλά και τα... χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League βρίσκονται στο ρετιρέ του πίνακα του CIES Football Observatory, με εκείνες που κάνουν τα περισσότερα φάουλ στα παιχνίδια τους!
Η έρευνα του από το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών που βρίσκεται στην Ελβετία και δημιουργήθηκε το 1995 ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ, αφορά σε 38 κορυφαίες λίγκες στον κόσμο (δεν υπολογίζονται οι β' κατηγορίες των πρωταθλημάτων) και φέρνει την ΑΕΚ 2η στη σχετική κατάταξη, με τον Ιωνικό 3ο, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο Άρης Λεμεσού στην Κύπρο.
Σημειώνεται πως ο Ιωνικός έχει κάνει 396 φάουλ σε 23 παιχνίδια, έναντι 391 της ΑΕΚ, που όμως έχει ματς λιγότερο, το εκκρεμές με τον Ατρόμητο.
Δείτε την πρώτη δεκάδα:
sdna.gr
Ο media consultant της UEFA, Ανδρέας Δημάτος με ανάρτηση του ασχολείται με την εντυπωσιακή πορεία των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και τις επιδόσεις της Πάφου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/11 @ 17:04
Τι δήλωσε ο Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Σάμροκ Ρόβερς.
05/11 @ 14:55
Ο Πανσερραϊκός έκανε γνωστό ότι κατέθεσε μήνυση στον Σουηδό άσο για τις καταγγελίες που έκανε.
05/11 @ 10:10
Συγκινητικές στιγμές στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 20χρονος οπαδός της ΑΕΚ, το βράδυ της Δευτέρας.
05/11 @ 09:15
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν βαθιά στεναχωρημένος για το γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις με το οποίο ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με την Αϊντχόφεν.
04/11 @ 23:15
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα πριν από το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, υψώνοντας κορεό με λιοντάρι και το μήνυμα «Unleash the beast».
04/11 @ 21:52
Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε συλλήψεις για τη δολοφονία 20χρονου φίλου της ΑΕΚ στη Χαλκίδα, με οπαδικά κίνητρα. Ένα άτομο συνελήφθη για αλλοίωση στοιχείων στον τόπο του εγκλήματος!
BEST OF THEMASPORTS