Σύμφωνα με έρευνα του CIES Football Observatory, η ΑΕΚ και ο Ιωνικός βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των ομάδων με τα περισσότερα φάουλ ανά ματς στα 38 κορυφαία πρωταθλήματα παγκοσμίως!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δύο ομάδες από τα ψηλά και τα... χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League βρίσκονται στο ρετιρέ του πίνακα του CIES Football Observatory, με εκείνες που κάνουν τα περισσότερα φάουλ στα παιχνίδια τους!
Η έρευνα του από το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών που βρίσκεται στην Ελβετία και δημιουργήθηκε το 1995 ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ, αφορά σε 38 κορυφαίες λίγκες στον κόσμο (δεν υπολογίζονται οι β' κατηγορίες των πρωταθλημάτων) και φέρνει την ΑΕΚ 2η στη σχετική κατάταξη, με τον Ιωνικό 3ο, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο Άρης Λεμεσού στην Κύπρο.
Σημειώνεται πως ο Ιωνικός έχει κάνει 396 φάουλ σε 23 παιχνίδια, έναντι 391 της ΑΕΚ, που όμως έχει ματς λιγότερο, το εκκρεμές με τον Ατρόμητο.
Δείτε την πρώτη δεκάδα:
sdna.gr
Οι αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις της Πέμπτης, 18 Σεπτεμβρίου 2025.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/09 @ 22:59
Θέμα ωρών πλέον η ανακοίνωση του Χρήστου Κόντη, που αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός τον Παναθηναϊκό, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
17/09 @ 22:00
Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase μετά το πέρας της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου, εκεί όπου ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης έκαναν το καθήκον τους, ενώ ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε στη Λιβαδειά.
17/09 @ 17:41
Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ μετά το 1-0 του Άρη επί του Παναιτωλικού.
16/09 @ 23:22
Με δήλωσή τους, οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και ζητούν από τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό τους, με σκοπό να γυρίσουν την κατάσταση μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.
16/09 @ 22:34
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της δεσμεύεται να προχωρήσει σε ό,τι είναι απαραίτητο για να ενισχύσει την ομάδα, ζητώντας από τον κόσμο να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές.
16/09 @ 17:09
Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ιωάννη Κωστή έως το 2028.
BEST OF THEMASPORTS