Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για την υπόθεση που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στο ισπανικό ποδόσφαιρο με την Μπαρτσελόνα να πληρώνει τον αντιπρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως έχει γίνει γνωστό, πρόκειται για μια υπόθεση που απασχολεί τις αρμόδιες αρχές καθώς διεξάγεται σχετική έρευνα από την εισαγγελία της Βαρκελώνης.
Και όσο περνούν οι μέρες, στο φως έρχονται και άλλα στοιχεία για τη σχέση που είχαν οι «μπλαουγκράνα» με τον Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα, την εταιρεία του οποίου πλήρωναν για να λαμβάνουν από τον ίδιο υπηρεσίες που αφορούσαν τους διαιτητής που σφύριζαν στα παιχνίδια τους.
Η εφημερίδα «El Mundo» αποκαλύπτει έγγραφα που έστελνε ο τότε αρχιδιαιτητής στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ζητώντας να πληρωθεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε, αλλά και να συνεχιστεί η συνεργασία τους «μετά από τόσα χρόνια σχέσης, μετά από τόσες χάρες που πραγματοποιήθηκαν» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Αυτά τα έγγραφα εστάλησαν τον Δεκέμβριο του 2018, λίγο καιρό πριν ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, αποφάσισε να διακόψει αυτή τη συνεργασία στο πλαίσιο περικοπών.
Διαβάζοντας τις ειδήσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, κατά το τελευταίο 24ωρο, ήρθε στο μυαλό μας, εκείνη πολύκροτη δήλωση του τέως προέδρου της Δημοκρατίας. Ήταν πριν από 5 χρόνια, στην καθιερωμένη εκδήλωση των αρίστων της ΕΑΚ (Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/05 @ 10:50
Ρεπορτάζ στη Γαλλία αναφέρει ότι η Μαρσέιγ είναι σε διαδικασία επαφών τοσο με την Τσέλσι όσο και με τον Γουέσλι Φοφανά, για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, που δείχνει να είναι θέμα ωρών.
13/05 @ 09:05
Βαρύ το κλίμα για Βινίσιους και Ροντρίγκο στη Ρεάλ και μένει να φανεί αν μπορεί να το αλλάξει ο Τσάμπι Αλόνσο.
12/05 @ 23:51
Την πρώτη της ήττα μετά από 19 αγωνιστικές γνώρισε η Ρόμα, με την Αταλάντα να λυγίζει την ομάδα του Ρανιέρι (2-1) και να κλειδώνει μια θέση στο Champions League της νέας σεζόν.
12/05 @ 18:37
Ένα από τα εντυπωσιακότερα γκολ που έχουν δει ποτέ, έβαλε ο Σαντιάγκο Μοντιέλ της αργεντίνικης Ιντεπεντιέντε!
12/05 @ 21:45
Ο Τσάμπι Αλόνσο από τον Οκτώβριο του 2022, όταν και ανέλαβε την Μπάγερ Λεβερκούζεν, κατέρριψε ουκ ολίγα ρεκόρ βάζοντας την σφραγίδα του στη γερμανική ομάδα. Το SDNA με αφορμή την επικείμενη μεταπήδηση του Βάσκου τεχνικού στη Ρεάλ Μαδρίτης καταγράφει το χρονικό της γιγάντωσης των «Ασπιρίνων» υπό την καθοδήγηση του.
12/05 @ 17:10
Η Ρεάλ προηγήθηκε 0-2 στο «Μοντζουίκ» αλλά η Μπαρτσελόνα την… αιχμαλώτισε.
BEST OF THEMASPORTS