Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, στο περιθώριο των δηλώσεών του για την αναμέτρηση των Καταλανών με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε... άνοιγμα στον Μέσι για την επιστροφή του στο Καμπ Νου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Τσάβι, αναφέρθηκε στη φιλική σχέση που έχει με τον Αργεντινό χαφ, σημειώνοντας ότι η πόρτα της Μπαρτσελόνα θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Μέσι αν αποφασίσει να επιστρέψει.
«Ο Μέσι ξέρει ότι η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι του και οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές, το είπα πολλές φορές», ανέφερε αρχικά ο προπονητής των Καταλανών, για να προσθέσει:
«Είναι φίλος μου, είμαστε σε μόνιμη επαφή, μια πιθανή επιστροφή θα εξαρτηθεί μόνο από αυτόν. Ο Λέο είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, πάντα θα έχει μια θέση στην Μπαρτσελόνα».
Πηγή: www.sdna.gr
Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Μαέ, κάποιοι λένε, ότι υπάρχει περίπτωση να πάρουν και τον Νορβηγό Νγκουέν από την Τζοργκάρντεν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/08 @ 09:18
Ιστορίες αγγλικής τρέλας, με τον τερματοφύλακα της Γκρίμσμπι, Κρίστι Πάιμ, μετά την ιστορική πρόκριση επί της Γιουνάιτεντ, να τονίζει ότι είναι έξαλλος γιατί υποστηρίζει τους «Κόκκινους Διάβολους»!
28/08 @ 00:46
Βατερλό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία γνώρισε τον αποκλεισμό στον δεύτερο γύρο του Carabao Cup έπειτα από την ήττα της στα πέναλτι με 12-11 από την Γκρίμσμπι Τάουν της League Two.
27/08 @ 23:01
Απίστευτα πράγματα στο Βέλγιο, με την Κλαμπ Μπριζ να προηγείται 5-0 της Ρέιντζερς των δέκα παικτών στο ημίχρονο.
27/08 @ 20:33
Θέμα χρόνου είναι πλέον ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο να φορέσει τη μπλε φανέλα της Τσέλσι, αποχαιρετώντας μία και καλή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
27/08 @ 02:48
Σε ένα απίστευτο ματς, η Στουτγκάρδη νίκησε 8-7 στα πέναλτι στην έδρα της Μπραουνσβάιγκ μετά το συνολικό 4-4 σε κανονική διάρκεια, παράταση και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του γερμανικού Κυπέλλου.
27/08 @ 02:35
Ανατροπές, γκολ στο φινάλε και αποκλεισμοί που λίγοι περίμεναν στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ. Η Γουλβς γύρισε το ματς με τη Γουέστ Χαμ σε δύο λεπτά, ενώ Λιντς, Σάντερλαντ και Μπόρνμουθ έμειναν εκτός.
BEST OF THEMASPORTS