Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον Super Sport FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι και ταυτόχρονα προβληματισμένοι. Εδώ και ένα χρόνο στείλαμε επανειλημμένες επιστολές σε ΚΟΠ και ΚΟΑ με τις οποίες κάναμε συγκεκριμένες εισηγήσεις για να δημιουργηθούν κάποια πρωτόκολλα. Το αποτέλεσμα δεν είναι ανάγκη να σας το πω. Λόγω της πολιτικής του μουσιαμά που έχει ο κ. Κούμας σε σοβαρά θέματα όπως αυτό. Δεν υπάρχει ο έλεγχος, δεν υπάρχουν τα απαραίτητα στα ιατρεία των γηπέδων μικρότερων κατηγοριών για περιστατικά σαν αυτό. Αν υπάρχει ένα πρωτόκολλο, που ήταν και η εισήγησή μας, να εξετάζει ο παρατηρητής αφού πάει που πάει στο γήπεδο, να ελέγχει. Εμείς ζητάμε να γίνεται μια συνάντηση παρατηρητή, διαιτητή και γιατρού για να ξέρουν πως θα ενεργούν, που θα πάρουν τηλέφωνο, πως θα δράσουν. Ελπίζω εντός των επόμενων ημερών, γιατί ενημερώσαμε και την ΟΥΕΦΑ να γίνει μια συνάντηση. Το ασθενοφόρο έκανε περίπου μισή ώρα να έρθει, δεν φταίμε τους ανθρώπους γιατί δεν γνωρίζουμε τι συνέβη, όμως βάσει των πρωτοκόλλων, αν μιλούσαμε για ανακοπή και όχι τραυματισμό, ο παίκτης θα ήταν νεκρός». 

Διαβάστε: 

ΠΑΣΠ: Για να προλάβουμε τα χειρότερα - «Λόγω απουσίας ασθενοφόρου από το γήπεδο ο ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να παραμείνει στο έδαφος για τουλάχιστον 25 λεπτά»

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κι άλλος στο ταμείο ανεργίας!-ThemaSports
07/10 @ 19:36

Κι άλλος στο ταμείο ανεργίας!

Ο Όρι Γκούτμαν πληρώνει το... μάρμαρο των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στην ΕΝΠ καθώς ο Ισραηλινός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των βυσσινί.

Νέο ΣΟΟΥ Κάκκουφα: Επικές ατάκες για Καμορανέζι, Αραδίππου, Χριστοδούλου και όχι μόνο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
07/10 @ 15:12

Νέο ΣΟΟΥ Κάκκουφα: Επικές ατάκες για Καμορανέζι, Αραδίππου, Χριστοδούλου και όχι μόνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο απολαυστικό βίντεο από τον δημοφιλή κωμικό και συνεργάτη του ThemaSports, Μιχάλη Κάκκουφα, με επικές ατάκες!

Τα εισιτήρια για το φιλικό με Εθνικό-ThemaSports
07/10 @ 13:06

Τα εισιτήρια για το φιλικό με Εθνικό

Ενημέρωση από την Ανόρθωση, για τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με τον Εθνικό Άχνας

Την Τρίτη (08/10) το Εφετείο για το Απόλλων-ΑΕΛ-ThemaSports
04/10 @ 10:53

Την Τρίτη (08/10) το Εφετείο για το Απόλλων-ΑΕΛ

Την προσεχή Τρίτη θα συνεδριάσει το Εφετείο για να εξετάσει την έφεση της ΑΕΛ κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για την τύχη του αγώνα με τον Απόλλωνα.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα παφίτικο ΠΑΡΤΙ στη Μολδαβία (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/10 @ 00:34

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα παφίτικο ΠΑΡΤΙ στη Μολδαβία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Πάφος νίκησε 1-4 (Lungu 26' πεν./Κορέια 33', 52', Ζάζα 36', Ναμ 84') την Πετροκούμπ στην Μολδαβία για την 1η αγωνιστική της league phase του Κόνφερενς Λιγκ. Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Από δύο έγιναν πέντε!-ThemaSports
04/10 @ 08:01

Από δύο έγιναν πέντε!

Παναγιώτου και Λοΐζου ήταν στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας, ενώ ακόμα τρεις εισήλθαν στο ματς με την Βίκινγκουρ ως αλλαγή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ