Στην καθίζηση της Λίβερπουλ στάθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το επιβλητικό 2-5 της Ρεάλ στο Άνφιλντ, με τον Γερμανό τεχνικό να βγάζει το καπέλο για τις αντεπιθέσεις των Ισπανών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αρχίσαμε σούπερ το ματς, είχαμε ό,τι θα μπορούσαμε να έχουμε ζητήσει με το σκορ στο 20, με εμάς να αισθανόμαστε καλά και να είναι εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και έπειτα σκόραραν. Έπρεπε να είχαμε αμυνθεί νωρίτερα και καλύτερα. Σίγουρα καλύτερα.  

Το δεύτερο γκολ τους ήταν αστείο, θα πρέπει να το αποδεχτούμε αλλά εξακολουθώ να αισθάνομαι ωραία μετά από το πρώτο μέρος. Δεν είμαι σίγουρος αν στο τρίτο γκολ τους υπήρχε φάουλ αλλά ακόμα και έτσι, θα έπρεπε να είχαμε αμυνθεί καλύτερα στην εκτέλεση φάουλ που έκαναν. 

Αυτό ήταν ένα πραγματικό χτύπημα. Χάσαμε πάρα πολλές μπάλες σε λανθασμένες στιγμές. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια πάσα στον Ντάργουιν Νούνιες πίσω από τις γραμμές στο δεύτερο μέρος. Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε το μομέντουμ και έκαναν ό,τι ήθελαν οι αντίπαλοί μας.

Είπα στα παιδιά ότι δεχτήκαμε ένα ισχυρό χτύπημα αλλά μία ήττα είναι μόνο μία ήττα αν δεν μάθουμε από αυτήν. Ακόμα θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στην Μαδρίτη και θα πάμε εκεί για να δώσουμε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Εάν είμαστε αναγκασμένοι να σκοράρουμε γκολ εκεί, κάθε αντεπίθεση θα είναι ευκαιρία για αυτούς και θα πρέπει να μάθουμε από αυτό που έγινε απόψε».

Πηγή: www.sdna.gr

 
 
 
 
 
 
 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To «ναυάγιο» με Ράνγκνικ φέρνει στο προσκήνιο τον Τεν Χαγκ! -ThemaSports
04/05 @ 11:05

To «ναυάγιο» με Ράνγκνικ φέρνει στο προσκήνιο τον Τεν Χαγκ!

Η αρνητική απάντηση που έλαβε η διοίκηση της Μπάγερν από τον Ραλφ Ράνγκνικ φέρνει εξελίξεις στους Βαυαρούς, που στοχεύουν στην περίπτωση του Έρικ Τεν Χαγκ για την αντικατάσταση του Τόμας Τούχελ.

«Ο Σαλάχ είναι ο πιο εγωιστής παίκτης που έχω δει»-ThemaSports
04/05 @ 10:49

«Ο Σαλάχ είναι ο πιο εγωιστής παίκτης που έχω δει»

Έντονη κριτική στον Μο Σαλάχ άσκησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Γκρέιαμ Σούνες, τονίζοντας ότι ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός είναι εγωιστής.

Αντσελότι: «Ο Κουρτουά θα παίξει κόντρα στην Κάντιθ, πρέπει να βρει ρυθμό»-ThemaSports
04/05 @ 10:21

Αντσελότι: «Ο Κουρτουά θα παίξει κόντρα στην Κάντιθ, πρέπει να βρει ρυθμό»

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια των Μαδριλένων όπως επιβεβαίωσε ο Κάρλο Αντσελότι.

Κιελίνι: «Ο Ρονάλντο ήθελε να αποδείξει ότι είναι πιο δυνατός από ολόκληρη τη Ρεάλ»-ThemaSports
04/05 @ 09:38

Κιελίνι: «Ο Ρονάλντο ήθελε να αποδείξει ότι είναι πιο δυνατός από ολόκληρη τη Ρεάλ»

Ο Ιταλός αμυντικός μίλησε για την μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ στην Γιουβέντους, τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήθελε να δείξει ότι είναι πιο δυνατός από τους Μαδριλένους.

Χαμός στη Γαλλία: Οπαδοί της Τρουά πέταξαν φωτοβολίδες και οι παίκτες τις... επέστρεψαν πίσω! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/05 @ 09:20

Χαμός στη Γαλλία: Οπαδοί της Τρουά πέταξαν φωτοβολίδες και οι παίκτες τις... επέστρεψαν πίσω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιανόητες σκηνές στην αναμέτρηση της Τρουά με την Βαλανσιέν, όπου διακόπηκε οριστικά, μετά από ρίψη φωτοβολίδων στον αγωνιστικό χώρο!

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!-ThemaSports
04/05 @ 01:10

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Ολλανδίας, με τους οπαδούς της Ρόντα να μπουκάρουν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την απευθείας άνοδο, προτού μάθουν ότι η Χρόνιγκεν στο 95' τους χάλασε τη γιορτή!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ