Ο απολογισμός της Γεροσκήπου FC για την 19η αγωνιστική

Ο απολογισμός της Γεροσκήπου FC για την 19η αγωνιστική

Η ανάλυση της Γεροσκήπου μετά την 19η αγωνιστική.

 

Δείτε την ανάρτηση της ομάδας:

Ο απολογισμός της 19ης αγωνιστικής (ΣΤΟΚ). ℹ️ℹ️ℹ️

Ο απολογισμός της 19ης αγωνιστικής διατήρησε τον Σπάρτακο Κιτίου στην κορυφή του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Μετά το νικηφόρο 1-0 επί του Φοίνικα έφτασε στους 41 βαθμούς και ακολουθεί η Ομόνοια Ψευδά με 36 βαθμούς, που έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο την ΑΕΚ Κοράκου.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η Γεροσκήπου FC επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Θύελλα Αγ. Θεοδώρου Λάρνακας και έφτασε την Ομόνοια Ψευδά στους 36 βαθμούς.

Ο ΑΟ Θύελλα οπισθοχώρησε στην 5η θέση με 31 βαθμούς, τέταρτος ο Ορφέας Λευκωσίας με 33 βαθμούς μετά το εκτός έδρας νικηφόρο 5-0 επί του Κόρνου.

Διατηρήθηκε για τέταρτη αγωνιστική αήττητη η ΑΕΝ που έφερε ισοπαλία 4-4 εκτός έδρας με τον Άτλας Αγλαντζιάς.

Ο Ορφέας Λευκωσίας με τα 42 τέρματα που πέτυχε έχει να επιδείξει την καλύτερη επιθετική γραμμή του Πρωταθλήματος.

Σε ατομικό επίπεδο τα περισσότερα τέρματα (13) πέτυχε ο Κωνσταντίνος Σολωμού (Γεροσκήπου) και ακολουθεί με 12 τέρματα ο Γιώργος Τσίγκης (Ορφέας Λευκωσίας).

Την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 16 τέρματα διαθέτει η Ομόνοια Ψευδά

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

VIDEO: Νέα ανάρτηση από την «Annie Alexui» - «Αν αποδειχθεί ότι όσα λέω δεν ισχύουν, θα επιστρέψω για να παραδοθώ»

VIDEO: Νέα ανάρτηση από την «Annie Alexui» - «Αν αποδειχθεί ότι όσα λέω δεν ισχύουν, θα επιστρέψω για να παραδοθώ»

Με νέα τοποθέτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή ως Annie Alexui, τοποθετήθηκε δημόσια για τις καταγγελίες που έχει προβεί, δηλώνοντας πως εφόσον οι ισχυρισμοί της εξεταστούν ουσιαστικά και αποδειχθούν αναληθείς, είναι έτοιμη να επιστρέψει από τη Ρωσία στην Κύπρο και να παραδοθεί στις Αρχές.