Πόλυς Χαραλάμπους

Μετά από πολύ καιρό, έφυγε ηττημένη από το γήπεδο η ΑΕΚ. Την απογοήτευση τους για το αρνητικό αποτέλεσμα στο «Άλφαμέγα» στο Κολόσσι, την μετρίασε το ότι λίγο αργότερα ο ΑΠΟΕΛ, δεν νίκησε την Δόξα κι έμειναν στην κορφή…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σχολιάζεται το ότι ο Χοσέ Λουίς Όλτρα, έκαμε αρκετές αλλαγές. Δεν μπορεί κάποιος να «στήσει στον τοίχο» τον Ισπανό τεχνικό, που επέλεξε να αφήσει στον πάγκο χθες, μερικούς παίχτες που έχουν τραβήξει… πολύ κουπί στην φετινή σεζόν.

Λαμβάνοντας υπόψη, ότι την Πέμπτη, θα παίξουν ξανά με την Ντνίπρο στην Σλοβακία, έχοντας μπροστά τους την πρόκληση να γράψουν την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας. Αν για παράδειγμα έβαζε φουλ ενδεκάδα, ουδείς μπορούσε να προεξοφλήσει θα έκαναν το διπλό στη νέα έδρα της ΑΕΛ.

Ταυτόχρονα, είναι φυσιολογικό για την οποιαδήποτε ομάδα να χάνει την χημεία της, όταν ο προπονητής επιλέξει να αφήσει έξω, παίχτες του βασικού κορμού.

Για να μην πάρει κάτι από την πρώτη επίσκεψη της στο «Άλφαμέγα» η ομάδα της Σκάλας, δεν φταίει μόνο η δική της προβληματική εικόνα. Φταίει και το ότι η αντίπαλος της στο καινούργιο «παλάτι» της Λεμεσού, παίζει με άλλο αέρα, έχοντας και την δυναμική συμπαράσταση του κόσμου της.

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε ότι με τις αλλαγές που έκανε ο Όλτρα στο ξεκίνημα της επανάληψης, όπως και στην πορεία, ότι οι κιτρινοπράσινοι θα ενέτειναν την πίεση τους. Ακόμα και στα τελευταία λεπτά, δεν κατάφεραν να κλείσουν στα τετράγωνα τους γηπεδούχους. Προφανώς έπαιξε ρόλο το άγχος και η πίεση που «φορτώθηκαν» οι παίχτες της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός κόουτς έχει δείξει και σε άλλες περιπτώσεις, που η ομάδα είχε αποτυχίες, ότι έχει τον τρόπο να... επαναφέρει τους παίχτες του. Τούτο έγινε μετα την βαριά ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα στο κύπελλο, όπως και μετά την πρόσφατη απρόσμενη γκέλα με την Ακρίτα στην «ΑΕΚ Αρένα».

Την Καθαρά Δευτέρα, οι πρωτοπόροι θα μπουν ξανά στο λεωφορείο με κατεύθυνση την περιοχή Κολοσσίου. Πριν απ’ αυτό, όμως έχουν άλλη πολύ πιο σοβαρή (και δελεαστική) δουλειά να κάμουν. Θα μπουν στο αεροπλάνο, με προορισμό το Κόσιτσε, όπου την Πέμπτη το βράδυ, θα προσπαθήσουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κόνφερενς Ληγκ.  

Κέρδισαν τρεις φορές την Ντνίπρο στην φετινή ευρωπαική τους πορεία. Αυτή την φορά τους… κάνει και η ισοπαλία. Θα μάθουμε σήμερα-αύριο, αν θα μπουν στην… εξίσωση των επιλογών του Όλτρα, οι Άλτμαν και Γκιούρτσο. Πρόκειται πάντως για δυο σημαντικές μονάδες, που φάνηκε και χθες η απουσία τους.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κομβικός!-ThemaSports
25/04 @ 12:40

Κομβικός!

Μπορεί να ήταν πολλές φορές στον πάγκο αλλά τώρα που καίει η μπάλα είναι κομβικός

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί-ThemaSports
25/04 @ 12:00

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί

Η ΑΕΚ θέλει να ξορκίσει τις σκιές από το παρελθόν

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ-ThemaSports
24/04 @ 21:48

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ

Ο Φράνκο Τόνγκια είναι από τους κορυφαίους της φετινής ΑΕΚ.

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ-ThemaSports
24/04 @ 17:00

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ

Ο Μαρκ Ντίμερς έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την φανέλα της ΑΕΚ, την φετινή σεζόν.

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!-ThemaSports
24/04 @ 15:00

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!

Η ΑΕΚ δεν θέλει να πατήσει μπανανόφλουδα, έτσι ώστε να πάει έτοιμη στον τελικό...

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 20:00

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια ανάρτησε η ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ