Ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την ώρα του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την ώρα του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας εμφανίστηκε στο ημίχρονο του αγώνα Ελπίδα Έδεσσας-Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς εμφανίστηκε με ανθοδέσμη και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη Ελένη.

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Ελπίδα Έδεσσας-Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς. Κι αυτό διότι ο Κώστας, ποδοσφαιριστής της ομάδας Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς έκλεψε την παράσταση.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με μια ανθοδέσμη στο χέρι, ανέβηκε στην κερκίδα και την πρόσφερε στην αγαπημένη του ζητώντας της να γίνει γυναίκα του, κάτω από τις επευφημίες των συμπαικτών του και του κόσμου. 

Η σύντροφός του Ελένη, απάντησε θετικά και φυσικά όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ τα βεγγαλικά έδωσαν πανηγυρικό τόνο στην ατμόσφαιρα.

 

Πηγή: www.gazzetta.gr

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 «Μπαμ» στο Κύπελλο Γαλλίας: Η νεοφώτιστη Παρί FC έβγαλε νοκ άουτ την Παρί Σεν Ζερμέν!

«Μπαμ» στο Κύπελλο Γαλλίας: Η νεοφώτιστη Παρί FC έβγαλε νοκ άουτ την Παρί Σεν Ζερμέν!

Ήττα-σοκ για την Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχασε με 1-0 από την Παρί FC και έμεινε εκτός συνέχειας στο Κύπελλο Γαλλίας.