Ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την ώρα του αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)
20.02.2023 - 09:30
Ο Κώστας εμφανίστηκε στο ημίχρονο του αγώνα Ελπίδα Έδεσσας-Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς εμφανίστηκε με ανθοδέσμη και έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη Ελένη.
Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Ελπίδα Έδεσσας-Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς. Κι αυτό διότι ο Κώστας, ποδοσφαιριστής της ομάδας Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς έκλεψε την παράσταση.
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με μια ανθοδέσμη στο χέρι, ανέβηκε στην κερκίδα και την πρόσφερε στην αγαπημένη του ζητώντας της να γίνει γυναίκα του, κάτω από τις επευφημίες των συμπαικτών του και του κόσμου.
Η σύντροφός του Ελένη, απάντησε θετικά και φυσικά όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ τα βεγγαλικά έδωσαν πανηγυρικό τόνο στην ατμόσφαιρα.
Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε 50χρονος από την Έμπα της επαρχίας Πάφου, ο οποίος έχασε το χρηματικό ποσό των €6.860 όταν άγνωστο πρόσωπο τον κάλεσε και του είπε πως είναι λειτουργός της Revolut.