Themasports teamΈμεινε στο 1-1 με την Βαγιεκάνο η Σεβίλλη. Απέδρασε στο 90’+2’ από την έδρα της Έλτσε η Εσπανιόλ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σκόνταψε στη Βαγιεκάνο η Σεβίλλη.
Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Βαγιέκας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της La Liga, σε ακόμη μία απώλεια βαθμών των Ανδαλουσιάνων τη φετινή σεζόν που τους κρατάει χαμηλά στη βαθμολογία.
Οι «σεβιγίστας» για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν δεν καταφέρνουν να χτίσουν σερί, καθώς δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στις νίκες μετά το 2-0 επί της Μαγιόρκα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 29ο λεπτό με τον Σούσο να πετυχαίνει το παρθενικό του τέρμα στη σεζόν.
Η ισοφάριση ήρθε στο 65ο λεπτό με τον Λεζέν για τη Ράγιο, η οποία είναι εξαιρετική τη φετινή σεζόν και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης. Κάτω από τη μέση της βαθμολογίας είναι η ομάδα του Σαμπάολι.
Νωρίτερα, η Εσπανιόλ επικράτησε 1-0 της ουραγού Έλτσε, πετυχαίνοντας στο 90’+2’ το νικητήριο γκολ με τον Νταρντέρ, ενώ νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής (81’) του Κάρμονα.
Πηγή: sport-fm.gr
Ανακοινώνεται από την ΚΟΠ, ότι η κλήρωση των αγώνων της Β’ φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola Α’-Β’ Κατηγορίας περιόδου 2025-2026, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/11 @ 10:27
Οι «Times» αποκαλύπτουν ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι, παρότι το συμβόλαιο του λήγει το 2027. Τα πρώτα ονόματα για αντικαταστάτες. Ανάμεσα τους ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας και νυν της Μπόρνμουθ, Άντονι Ιραόλα!
12/11 @ 18:25
Σύμφωνα με την Guardian ο Άγγλος φορ της Μπάγερν Μονάχου είναι ο εκλεκτός των Καταλανών για να αντικαταστήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!
12/11 @ 17:17
Το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ δεν είναι και το ιδεατό, όπως περιγράφεται από το Athletic σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
12/11 @ 15:52
Οι αποκαλύψεις στην Τουρκία για παράνομα στοιχήματα φέρνουν τον κίνδυνο μαζικών υποβιβασμών και ισόβιων αποκλεισμών, με τα ΜΜΕ της χώρας να μιλούν για «τσουνάμι» εξελίξεων.
12/11 @ 12:00
Οι ιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, ενώ διαγνώστηκε πως πάσχει από καρδιακά προβλήματα
12/11 @ 13:57
Ο Τόμας Σούτσεκ αποκάλυψε στη βιογραφία του πως πέρασε δύο χρόνια παλεύοντας με την κατάθλιψη, περιγράφοντάς τα ως «χρόνια φρίκης», θέλοντας να δώσει δύναμη σε όσους βιώνουν το ίδιο.
BEST OF THEMASPORTS