Ο Άντονι Ιραόλα είναι το «παιδί» των Βαλβέρδε και Μπιέλσα που οδηγεί την Μπόρνμουθ στην Ευρώπη
Πριν από μόλις επτά χρόνια βρισκόταν στην Κύπρο και ΑΕΚ Λάρνακας, πλέον οδηγεί την Μπόρνμουθ στην Ευρώπη. Αυτή είναι η ιστορία του Άντονι Ιραόλα.




Διεξήχθη η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γερμανίας, με την αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με τη Λειψία να ξεχωρίζει!
Η πρωτοπόρος της Bundesliga, Μπάγερν, θα αντιμετωπίσει τη Φράιμπουργκ, η Ουνιόν Βερολίνου θα κοντραριστεί με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, ενώ η Στουτγκάρδη του Μαυροπάνου θα δοκιμαστεί κόντρα στην ομάδική ομάδα της δεύτερη κατηγορίας που συνεχίζει στη διοργάνωση, Νυρεμβέργη.
Οι αναμετρήσεις είναι νοκ-άουτ, με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας, ενώ είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις αρχές του Απριλίου.
Die Viertelfinal-Begegnungen stehen fest! 🏆✨
— DFB-Pokal (@DFB_Pokal) February 19, 2023
Auf welches Spiel freut ihr euch am meisten?#DFBPokal #BERLIN2023 #GEWINNERBLEIBT | @TARGOBANK pic.twitter.com/frSuBdbf2b
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις