Themasports teamΜοναδική ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή της Bundesliga σπατάλησε η Ουνιόν Βερολίνου, μένοντας στην εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία απέναντι στη Σάλκε.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έχει... πολλά ψωμιά να φάει ακόμα η Ουνιόν ώστε να πάει για πρωτάθλημα!
Η ομάδα του Βερολίνου... λύγισε μπροστά στην πίεση της κορυφής, καθώς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη χθεσινή ήττα της Μπάγερν και να την προσπεράσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μένοντας στην εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με την ουραγό Σάλκε, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Bundesliga.
Παρά το γεγονός πως είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, η Ουνιόν δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ, αφήνοντας κάπως έτσι, σημαντικούς βαθμούς, στη μάχη του τίτλου.
Μετά τον βαθμό αυτό, οι Βερολινέζοι, έπιασαν την Μπάγερν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 43 βαθμούς, την ώρα βέβαια, η τρίτη της βαθμολογίας Ντόρτμουντ, βρίσκεται στο -3 με ματς λιγότερο!
Από την άλλη, η Σάλκε παρέμεινε στην τελευταία θέση της Bundesliga με 13 πόντους και στο -6 από τη 16η θέση και τα μπαράζ του υποβιβασμού...
Πηγή: sport-fm.gr
Με μοναδικό στόχο τη νίκη για... πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά κυρίως για να επιστρέψει στην κορυφή, η Ομόνοια κοντράρεται απόψε (19:00) με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/11 @ 10:58
Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση του 21χρονου Αντρέας Σιέλντερουπ, διεθνούς Νορβηγού ποδοσφαιριστή και συμπαίκτη του Βαγγέλη Παυλίδη στην Μπενφίκα, ο οποίος κατηγορείται για διανομή σεξουαλικού υλικού που απεικονίζει ανήλικο άτομο.
09/11 @ 09:54
Ο Μέσι έδωσε παράσταση με 2 γκολ και 2 ασίστ, οδηγώντας την Ίντερ Μαϊάμι στο 4-0 επί της Νάσβιλ και στα ημιτελικά της Ανατολής στο MLS.
08/11 @ 23:59
Με… latin ταμπεραμέντο η Τσέλσι κατάφερε να φτάσει άκοπα στο 3-0 επί της Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 11η αγωνιστική της Premier League.
08/11 @ 23:52
Την ευκαιρία να πατήσει μόνη στην κορυφή έχασε το βράδυ του Σαββάτου (08/11) η Μίλαν, με τους «ροσονέρι» να μένουν στο εκτός έδρας 2-2 με αντίπαλο την Πάρμα και ενώ ήταν στο 0-2 στο 25ο λεπτό.
08/11 @ 22:01
Η Σάντερλαντ απέδειξε πως είναι πολύ σκληρή για να «πεθάνει» και έδειξε μεγαλοπρεπές και… σοκαριστικό stop στην Άρσεναλ με το τελικό 2-2 στο 94’! Έκαναν ανατροπή οι «κανονιέρηδες», αλλά… γκέλαραν.
08/11 @ 20:42
Τέλος στο μυθικό σερί 16 απανωτών νικών της Μπάγερν Μονάχου, έβαλε η Ουνιόν Βερολίνου, με τους Βαυαρούς να γλιτώνουν στο 90+3’ την ήττα χάρη σε ακόμη ένα τέρμα του καυτού Χάρι Κέιν για το τελικό 2-2.
BEST OF THEMASPORTS