MENU

Themasports.com

ΣΑΚΚΑΣ: «Σήμερα δεν κερδίσαμε μόνο ένα βαθμό, αλλά και ψυχολογία - Ξέραμε ότι θα δεχθούμε αρκετή πίεση»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο ΓΣΠ, μετά το τέλος του αγώνα ΑΠΟΕΛ-Δόξα, ο προπονητής της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστας Σακκάς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Αρχικά να ευχηθώ στο ΑΠΟΕΛ να πετύχει τους στόχους της χρονιάς, έτσι κι αλλιώς δεν θα ξανασυναντηθούμε. Εύχομαι τα καλύτερα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ξέραμε ότι θα δεχθούμε αρκετή πίεση. Ήρθαμε με ένα συγκεκριμένο πλάνο, στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε απόλυτα, μπορούσαμε να προηγηθούμε, αλλά δεν τα καταφέραμε σε δύο μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουμε.

Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Παλεύουμε για τη σωτηρία μας, θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχει μεγάλος δρόμος ακόμα. Αυτό που κερδίσαμε σήμερα δεν ήταν μόνο ο βαθμός, είναι και η ψυχολογία που θα μας βοηθήσει για την πολύ δύσκολη συνέχεια».

Για το αν θέλει να σχολιάσει κάτι για τη διαιτησία, από την οποία ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είχε πολλά παράπονα: «Είναι η πρώτη φορά που δέχομαι τέτοια ερώτηση. Δεν θα ήθελα να απαντήσω, διότι κάποιες φορές που η δική μας ομάδα ήταν σε αυτή τη θέση, δεν δέχθηκα έτσι ερώτηση».

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία
α' όμιλος

ΑΠΟΕΛ

28

61

ΑΕΚ

27

57

ΑΡΗΣ

27

54

ΠΑΦΟΣ

28

52

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

28

50

ΟΜΟΝΟΙΑ

28

42

Β' Όμιλος

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

28

41

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

28

39

ΑΕΛ

28

38

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

28

30

ΔΟΞΑ

28

24

ΕΝΠ

28

22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

28

19

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

28

13

TAGS

X