Γιάννης Ιωάννου

Ανόρθωση και Πάφος FC κοντράρονται το βράδυ της Δευτέρας (20/02, 19:00) στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" για την 24η αγωνιστική, με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Βέβαια, η ομάδα που... "καίγεται" για το τρίποντο είναι η Πάφος, για να επιστρέψει στην 3η θέση και να μειώσει τις αποστάσεις από κορυφή και 2η θέση μετά τις απώλειες των ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, όμως και η "Κυρία" μπορεί ουσιαστικά να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, αφού μόνο με... "θαυμά" θα προλάβει το "τρένο" της εξάδας, αλλά σε κάθε παιχνίδι παίζει για το γόητρο και την ιστορία της και το ίδιο θα κάνει και στο αυριανό ματς, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Η ήττα στο κύπελλο από τον Ολυμπιακό, προβλημάτισε τον Βέσκο Μιχαϊλοβιτς, ο οποίος δούλεψε στις τελευταίες προπονήσεις για να διορθώσει όσα δεν του άρεσαν και περιμένει από την ομάδα του να επιστρέψει στις... πειστικές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών.

Το κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος της "Κυρίας" για να... σώσει τη χρονιά, αλλά για την ώρα μπαίνει στην άκρη, αφού ο επαναληπτικός είναι την επόμενη εβδομάδα (σ.σ. στις 02/03).

Ενδεχομένως στο αυριανό ματς, ο Σερβοκύπριος τεχνικός ο οποίος για ένα ακόμη παιχνίδι αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, να δοκιμάσει και κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του, κυρίως στο τακτικό κομμάτι για τη ρεβάνς...

Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος λόγω κίτρινων καρτών, Σέρχιο Τεχέρα, κάθως και οι τραυματίες Λόρια, Αρτυματάς, Χρυσοστόμου και Εμπραλίτζε.

Ακόμη, ήταν αμφίβολη η συμμετοχή στην αποστολή των Αμπαρτζουμιάν και Κίκο, η οποία θα ξεκαθάριζε μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης...

Στην αντίπερα όχθη, η Πάφος FC θα πάει στη Λάρνακα έχοντας στο μυαλό της μόνο το τρίποντο και έχει αποδείξει φέτος πως μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα και σε οποιαδήποτε έδρα, ειδικά αν βρεθεί στη μέρα της.

Ο Χένινγκ Μπεργκ προετοίμασε αγωνιστικά και πνευματικά την ομάδα του για μία μεγάλη μάχη σε μία δύσκολη έδρα, έχοντας "σκανάρει" τον αντίπαλο στα τελευταία παιχνίδια του σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πριν καταλήξει στα αγωνιστικά του πλάνα.

Είναι δεδομένο πως θα... "ανακατέψει" ξανά την "τράπουλα" για τους έντεκα που θα παρατάξει, σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στη Δόξα όπου έκανε εκτεταμένο ροτέισιον. Θυμίζουμε ότι είχε κάνει οκτώ αλλαγές στο αρχικό σχήμα, δίνοντας φανέλα βασικού σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, στους Ζουνίνιο, Δημητρίου, Πελάζιο, Βαλακάρι, Ναμ, Χότσκο, Αμντουραχίμι και Μπετανκόρ. Ενδεχομένως 1-2 από αυτούς, να είναι βασικοί και στο ματς με την Ανόρθωση...

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου
19:00 Ανόρθωση – Πάφος FC
Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Αθανασίου Κυριάκος
AVAR: Γεωργίου Παύλος
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα!-ThemaSports
02/05 @ 19:30

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα!

Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη στο ντέρμπι της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και εκτός από τους «γαλαζοκίτρινους», θα έχει «αντίπαλο» και την κακή προϊστορία, αφού αγνοεί τη νίκη στο γήπεδο της πρωτεύουσας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εδώ και σχεδόν 8,5 χρόνια!

ΖΩΝΤΑΝΑ και στον ALPHA Κύπρου το σούπερ ντέρμπι ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ!-ThemaSports
02/05 @ 17:38

ΖΩΝΤΑΝΑ και στον ALPHA Κύπρου το σούπερ ντέρμπι ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Cablenet, ενημερώνει ότι το μεγάλο ντέρμπι της 11η Μαϊου στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ που θα κρίνει τον πρωταθλητή της σεζόν 2023-2024, θα μεταδοθεί ζωντανά πέραν από το αθλητικό κανάλι της CablenetSports1 και σε ανοικτή ζώνη με παράλληλη σύνδεση μέσω του Άλφα Κύπρου!

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Δόξα - Εθνικός (10/5)-ThemaSports
02/05 @ 10:25

Στις 17:00 θα αρχίσει ο αγώνας Δόξα - Εθνικός (10/5)

Άλλαξε η ώρα στο παιχνίδι Δόξα - Εθνικός

Κούρσα για τρεις!-ThemaSports
01/05 @ 10:20

Κούρσα για τρεις!

Μεγάλη μάχη για τον πρώτο σκόρερ στον δεύτερο όμιλο

Αλλαγή ώρας στην έναρξη του αγώνα ΑΕΖ-Απόλλων-ThemaSports
30/04 @ 15:36

Αλλαγή ώρας στην έναρξη του αγώνα ΑΕΖ-Απόλλων

Ανακοινώνεται από την ΚΟΠ ότι εγκρίθηκε κοινό αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων και ο αγώνας ΑΕΖ-Απόλλων θα αρχίσει στις 18:00, αντί στις 19:00 που ήταν αρχικά ορισμένος.

Μόνο τον ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
29/04 @ 19:33

Μόνο τον ΑΠΟΕΛ!

Και όμως...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ