Δείτε τη νέα μεγάλη ένταση που εξελίχθηκε στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ύστερα από σπρώξιμο του Παπανικολάου στον Αγραβάνη κατά τη διάρκεια της 3ης περιόδου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Νέα μεγάλη ένταση εξελίχθηκε στον ημιτελικό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Παπανικολάου και τον Δημήτρη Αγραβάνη.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της 3ης περιόδου με το σκορ στο 55-41 υπέρ των Πειραιωτών, οι δύο Έλληνες διεθνείς διεκδίκησαν το ριμπάουντ κάτω από το καλάθι. Ο Παπανικολάου -όντας, όπως φάνηκε, εκνευρισμένος από προηγούμενη φάση- έσπρωξε τον αντίπαλό του, ο οποίος ζήτησε τον λόγο εκνευρισμένος. Ο παίκτης του Ολυμπιακού προσπάθησε να ηρεμήσει τον Αγραβάνη με την παρέμβαση και υπόλοιπων παικτών, με τα πνεύματα ευτυχώς να ηρεμούν.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ένα τρίποντο του Κάαναν και ο πανηγυρισμός του Αμερικανού γκαρντ αποτέλεσε την αφορμή για να ανάψουν και πάλι τα αίματα στο ντέρμπι.
Δείτε ΒΙΝΤΕΟ - Πατήστε ΕΔΩ
sport-fm.gr
Υποψήφιος για τον πάγκο της Ανόρθωσης ο Χοακιν Γκομεθ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/05 @ 12:50
Εσείς ποιος πιστεύετε ότι είναι ο ιδανικός… τουρίστας στον μπασκετικό Ολυμπιακό;
14/05 @ 16:44
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τύπωσε ξανά την «Πράσινη» για να φέρει γούρι στον Παναθηναϊκό και σε αυτό το Final 4.
14/05 @ 11:36
Αρχή και φινάλε εντός έδρας για την Εθνική Ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
12/05 @ 23:01
Μετά τον Ολυμπιακό, και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς της Stoiximan GBL.
12/05 @ 22:10
Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε με περίπου 12 χιλιάδες οπαδούς του την πρόκριση στο Final Four και νίκησε πολύ εύκολα 101-69 τον Προμηθέα, κάνοντας το 1-0 στους μεταξύ τους ημιτελικούς για τη Stoiximan GBL.
11/05 @ 23:35
Το δεύτερο διαδοχικό τίτλο της ιστορίας της στο BCL κατέκτησε η Ουνικάχα Μάλαγα, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 83-67 της Γαλατάσαραϊ στον τελικό του Final Four της SUNEL Arena!
BEST OF THEMASPORTS