Νέα ένταση στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Αγραβάνης μετά από σπρώξιμο του Παπανικολάου!

Νέα ένταση στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Αγραβάνης μετά από σπρώξιμο του Παπανικολάου!

Δείτε τη νέα μεγάλη ένταση που εξελίχθηκε στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ύστερα από σπρώξιμο του Παπανικολάου στον Αγραβάνη κατά τη διάρκεια της 3ης περιόδου.

Νέα μεγάλη ένταση εξελίχθηκε στον ημιτελικό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Παπανικολάου και τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της 3ης περιόδου με το σκορ στο 55-41 υπέρ των Πειραιωτών, οι δύο Έλληνες διεθνείς διεκδίκησαν το ριμπάουντ κάτω από το καλάθι. Ο Παπανικολάου -όντας, όπως φάνηκε, εκνευρισμένος από προηγούμενη φάση- έσπρωξε τον αντίπαλό του, ο οποίος ζήτησε τον λόγο εκνευρισμένος. Ο παίκτης του Ολυμπιακού προσπάθησε να ηρεμήσει τον Αγραβάνη με την παρέμβαση και υπόλοιπων παικτών, με τα πνεύματα ευτυχώς να ηρεμούν.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ένα τρίποντο του Κάαναν και ο πανηγυρισμός του Αμερικανού γκαρντ αποτέλεσε την αφορμή για να ανάψουν και πάλι τα αίματα στο ντέρμπι.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ - Πατήστε ΕΔΩ

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Ανταγωνιστικές Αποδόσεις στο Κολομβία-Γαλλία

Stoiximan: Ανταγωνιστικές Αποδόσεις στο Κολομβία-Γαλλία

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018