Άλλα 7 μετάλλια από τους αθλητές και αθλήτριες του τραπ στο Cyprus Grand Prix 2023

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Εξαιρετική εμφάνιση από τον νεαρό Γιώργο Γρηγορίου που εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο στο τραπ εφήβων, με επίδοση που θα μπορούσε να του δώσει και θέση στον τελικό των ανδρών!

Δυο μετάλλια (αργυρό και χάλκινο) εξασφάλισαν οι άνδρες στο τραπ και δυο οι αθλήτριες μας στο τραπ γυναικών

Από ένα αργυρό μετάλλιο εξασφάλισαν, η Χαρά Μελή στο τραπ νεανίδων και ο Ανδρέας Χατζησάββας στο τραπ βετεράνων

Με την προσθήκη ακόμα 7 μεταλλίων στις αποσκευές των αθλητών και αθλητριών του τραπ ολοκληρώθηκαν χθες στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά, οι διεθνείς αγώνες του CYPRUS GRAND PRIX 2023. Ένα χρυσό στο τραπ εφήβων, 4 αργυρά, από ένα στους άνδρες, στις γυναίκες, στις νεάνιδες και στους βετεράνους και 2 χάλκινα, από ένα στους άνδρες και γυναίκες, ήταν η συνολική συγκομιδή του τραπ. 

Το μέλλον είναι εδώ!
Σαν την «αποκάλυψη» του φετινού CYPRUS GRAND PRIX στο τραπ θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον νεαρό Γιώργο Γρηγορίου ο οποίος με 114/125, κατέκτησε με άνεση το χρυσό μετάλλιο στο τραπ εφήβων (το αργυρό κρίθηκε στους 108/125 και το χάλκινο στους 107/125) και κάλλιστα θα μπορούσε να αγωνιστεί στον τελικό των ανδρών και μάλιστα στην τρίτη θέση. Ο δεύτερος έφηβος μας Γιώργος Αναστασίου, τερμάτισε στην τέταρτη θέση με 105/125. Πολύ καλή εμφάνιση είχε και η νεάνιδα Χαρά Μελή η οποία αν και «προδόθηκε» από την … πίεση της τελευταίας πούλας (13/25) κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με 84/125, έναντι 90/125 της Φραντζέσκας Τσιάου από το Χονγκ Γκογκ. Η δεύτερη νεάνιδα μας, Αικατερίνα Καμαρέγκο με 74/125 τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Στον ημιτελικό του τραπ ανδρών, αγωνίστηκαν πέντε Κύπριοι σκοπευτές, ένας Σέρβος, ένας Νορβηγός και ένας Έλληνας, ενώ στον αγώνα των μεταλλίων πέρασαν ο Σέρβος Μπόρκο Βασιλίεβιτς και οι Κύπριοι Γιάννος Αηλιώτης, Άδωνης Μυλωνάς και Νιχάτ Ακτερζί. Τελικά, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Σέρβος σκοπευτής, το αργυρό ο Αηλιώτης και το χάλκινο ο Νιχάτ.

Στο τραπ γυναικών, όπου στον αγώνα των μεταλλίων αγωνίστηκαν η Φιλανδέζα Μόμψι Βερομάα μαζί με τις σκοπεύτριες μας Ανίτα Κουκκουλλή, Άντη Ιερείδη και Δέσποινα Τσαγγαρίδου, επικράτησε τελικά η αθλήτρια από τη Φιλανδία που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ η Άντη εξασφάλισε το αργυρό και η Δέσποινα το χάλκινο.  

Άλλα ένα αργυρό μετάλλιο εξασφάλισε η Κύπρος στο τραπ βετεράνων, με τον  Ανδρέα Χατζησάββα που πέτυχε 97/125, ενώ το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ταλίς Γιουργκενόβσκι από τη Λατβία με 104/125 και το χάλκινο ο Λιβανέζος Μπούτρος Τζιάλκι με 95/125.

Λόγω της γνωστής διαμάχης των Κυπρίων σκοπευτών του τραπ με τη ΣΚΟΚ και της απόφασης τους για αποχή από τους αγώνες των ζευγαριών και τα ομαδικά, που επρόκειτο να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο, οι διεθνείς αγώνες έληξαν … άδοξα από την Παρασκευή. Τόσο η ακύρωση των δυο αυτών αγώνων του τραπ, όσο και η ακύρωση των ομαδικών αγώνων στο σκητ, θεωρούνται πλήγματα για το θεσμό του CYPRUS GRAND PRIX, και ανασταλτικοί παράγοντες, στην προσπάθεια «αναγέννησης» του θεσμού!

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρώτη επίσκεψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων-ThemaSports
25/04 @ 18:33

Πρώτη επίσκεψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων

Η μεγαλύτερη διοργάνωση που ανατέθηκε ποτέ στην ΚΟΕΑΣ είναι αναμφίβολα το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων, το οποίο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου έχει ψηλά στη λίστα των κορυφαίων διοργανώσεων υπό την ευθύνη της.

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου!-ThemaSports
24/04 @ 22:54

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Μάριος Γεωργίου!

Πρωταθλητής Ευρώπης και πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες #Paris2024 για τον Μάριο Γεωργίου!

Τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 του 2025-ThemaSports
24/04 @ 16:00

Τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 του 2025

Μαζεμένες ανακοινώσεις ορίων έκανε την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου, η οποία δημοσιοποίησε και τις επιδόσεις που θα πρέπει να υπερβούν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες, για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών του 2025, το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Τάμπερε της Φινλανδίας από τις 7 έως τις 10 Αυγούστου.

Τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 του 2025-ThemaSports
24/04 @ 15:49

Τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 του 2025

Από τις σημαντικές διοργανώσεις για τους αθλητές και αθλήτριες του στίβου που μπαίνουν στην αγωνιστική ενηλικίωση είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών.

Τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2025-ThemaSports
24/04 @ 15:41

Τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2025

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου ανακοίνωσε την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 τα όρια απευθείας πρόκρισης για το 38ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Άπουλντορν της Ολλανδίας, από τις 6 έως τις 9 Μαρτίου 2025.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ