Στο Ηράκλειο και τα «Δύο Αοράκια» για να παρακολουθήσει από κοντά τον Σάσα Βεζέκνοφ, βρίσκεται ο assistant των Σακραμέντο Κινγκς, Τζέι Τριάνο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εκπρόσωπος των Σακραμέντο Κινγκς βρίσκεται αυτή την ώρα στο Ηράκλειο και τα «Δύο Αοράκια», ώστε να παρακολουθήσει δια ζώσης τον Σάσα Βεζένκοφ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!
Συγκεκριμένα, στο γήπεδο βρίσκεται εκ των assistant coach των «βασιλιάδων», Τζέι Τριάνο, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή στο ΝΒΑ λόγω του All Star Game, με σκοπό να «τσεκάρει» τον 27χρονο φόργουορντ, καθώς οι Κινγκς διατηρούν τα δικαιώματά του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Μάλιστα, μιλώντας στην ΕΡΤ3, ο Τριάνο, δήλωσε πως είναι πολύ ικανοποιημένος με τα στοιχεία που βλέπει στον Βεζένκοφ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έχει υψηλό μπασκετικό IQ!
Έχουμε τα δικαιώματά του, αλλά δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά. Με το All Star Break στο ΝΒΑ, ήταν μια καλή ευκαιρία για να έρθω εδώ και να τον δω. Έχω ακούσει πόσο καλός είναι. Έχουμε τα δικαιώματά του. Ήθελα να τον δω από κοντά, την απόφαση θα πάρουν το front office μαζί με τον Σάσα Βεζένκοφ. Έχει βάλει τον εαυτό του σε εξαιρετική θέση. Τον έχω δει μόλις για ένα ημίχρονο από κοντά, αλλά μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει αυτό που βλέπω. Μπορείς να το καταλάβεις μόλις τον παρακολουθείς πόσο ικανός είναι. Μπορεί να πασάρει, μπορεί να σκοράρει. Έχει υψηλό μπασκετικό IQ. Είναι υπέροχο που μπορώ να τον δω από κοντά».
sport-fm.gr
Δείτε τι δήλωσε στο ΡΙΚ ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης στο Stade de la Tuiliere με αντίπαλο τη Λωζάνη, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 16:57
Ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό και επίσημα ότι ανανέωσε την συνεργασία του μέχρι το 2027 με τον Σλούκα
05/11 @ 14:04
Ο Νίκολα Κάλινιτς τόνισε ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα πρέπει να "χτυπήσει" τον Παναθηναϊκό στη ρακέτα, λόγω των απουσιών που έχει στην φροντ λάιν.
04/11 @ 17:22
Με στόρι στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Κώστα Σλούκα, τονίζοντας πως απομένει η απόκτηση ενός ψηλού καθώς «έχουμε 12 και είναι όλοι τραυματίες».
04/11 @ 16:49
Ο Κώστας Σλούκας συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και συμφώνησαν άμεσα στην επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, με τον αρχηγό να παραμένει στον Παναθηναϊκό έως το 2027!
01/11 @ 23:32
Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν μετά τη λήξη της εκτός έδρας αναμέτρησής του με τον Κολοσσό, κάνοντας λόγο για τραμπουκισμούς σε βάρος παικτών της.
31/10 @ 23:39
Διαβάστε τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα του Μονακό-Παναθηναϊκός AKTOR.
BEST OF THEMASPORTS