La Liga (22η αγωνιστική): Βατές δοκιμασίες για Μπάρτσα και Ρεάλ

La Liga (22η αγωνιστική): Βατές δοκιμασίες για Μπάρτσα και Ρεάλ

Συναρπαστική αναμένεται η 22η αγωνιστική της La Liga, με τις Μπαρτσελόνα και Ρέαλ Μαδρίτης βέβαια να έχουν θεωρητικά εύκολο έργο.

Με το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει και πάλι δυναμικά και τις διαφορές στην κορυφή να είναι... υπολογίσιμες, η 22η αγωνιστική της La Liga, που ξεκινά απόψε (17/02) με το Τζιρόνα-Αλμερία, αναμένεται συναρπαστική!

Στα υπόλοιπα πιο... σημαντικά παιχνίδια, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Κάντιθ με σκοπό να διατηρηθεί στο +8 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία από την πλευρά της θα δοκιμαστεί στην έδρα της Οσασούνα, με τα περιθώρια λάθους να είναι... μηδενικά.

Η 22η αγωνιστική:

Παρασκευή 17/2

Τζιρόνα-Αλμερία 22:00

Σάββατο 18/2

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Θέλτα 15:00
Μπέτις-Βαγιαδολίδ 17:15
Μαγιόρκα-Βιγιαρεάλ 19:30
Οσασούνα-Ρεάλ Μαδρίτης 22:00

Κυριακή 19/2

Έλτσε-Εσπανιόλ 15:00
Ράγιο Βαγιεκάνο-Σεβίλλη 17:15
Ατλέτικο Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο 19:30
Μπαρτσελόνα-Κάντιθ 22:00

Δευτέρα 20/2

Χετάφε-Βαλένθια 22:00

Πηγή: www.sport-fm.gr

 
 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Εγώ του πρότεινα την πλασμαφαίρεση» είπε η γιατρός της Stem Cell, τι είναι η θεραπεία που είχε προγραμματίσει να κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης

«Εγώ του πρότεινα την πλασμαφαίρεση» είπε η γιατρός της Stem Cell, τι είναι η θεραπεία που είχε προγραμματίσει να κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε μεταβεί το απόγευμα της Τετάρτης (9/9) στη μονάδα Stem Cell στο Κολωνάκι, προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης. Είχε προηγηθεί ένα πρώτο ραντεβού την προηγουμένη, ενώ η διαδικασία είχε προγραμματιστεί για την επόμενη ημέρα.