Deal για Μποάκι! Στην ομάδα που «έκλεισε το σπίτι» της ΑΕΚ…
Το είχε προαναγγείλει ο Κώστας Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος τύπου του Άρη, ότι βρισκόντουσαν κοντά σε άλλη μια πώληση παίχτη στο εξωτερικό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Έχει τελειώσει το πρώτο ημίχρονο ενός αγώνα Κυπέλλου. Έχουμε το προβάδισμα όμως δεν σημαίνει κάτι. Πάμε σε μία δύσκολη έδρα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας που ακολούθησαν το πλάνο και στον κόσμο που ήρθε σήμερα».
«Αυτό που ξέρω είναι πως αύριο θα είμαστε σκληρά στη δουλειά. Το τί θα έρθει δεν το ξέρουμε».
«Θεσμός του Κυπέλλου απόψε. Ενας θεσμός που θέλαμε να συνδυάσουμε ένα εκτεταμένο rotation με ένα καλό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι πέτυχαμε και τα δύο .Η ανόρθωση είναι μία ομάδα που με την παρέλευση του Βέσκο έχει γίνει αποτελεσματική. Δεν ήταν εύκολο να την αντιμετωπίσουμε τις τόσες αλλαγές στην ενδεκάδα, όμως έπρεπε να γίνουν. Συγχαρητήρια στα απιδιά που αγωνίστηκαν, έδωσαν τα πάντα. Ακολούθησαν το πλάνο που είχαμε θέσει. Από αύριο πρέπει να στρωθούμε ξανά στη δουλειά, για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Σε ένα θεσμό που πρέπει να πάρουμε βαθμούς».
«Όλα βασίζονται στη δουλειά. Όταν δουλεύεις αργά ή γρήγορα θα ανταμειφθείς».