Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Νέες μάχες το απόγευμα στο τουρνουά του Ρόντερνταμ και του Κατάρ

Τσιτσιπάς - Σάκκαρη: Νέες μάχες το απόγευμα στο τουρνουά του Ρόντερνταμ και του Κατάρ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσουν το απόγευμα της Πέμπτης (16/2) τους Άλαν Σίρερ και Καρολίν Γκαρσία στο πλαίσιο του τουρνουά του Ρότερνταμ και του Qatar Open αντίστοιχα. Όχι πριν από τις 19:00 η Μαρία, περίπου στις 20:30 ο Στέφανος.

Οι δύο κορυφαίοι Έλληνες τενίστες, Στέφανος Τσιτσιπάς (20:30, COSMOTE SPORT 6 HD και Live από το SPORT24) και Μαρία Σάκκαρη (19:00, Live από το SPORT24) ρίχνεται την Πέμπτη (16/2) στη μάχη των "16" του τουρνουά του Ρότερνταμ και στα προημιτελικά του Qatar Open αντίστοιχα.

Ο Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη θα τεθεί αντιμέτωπος; με τον Γιάνικ Σίνερ με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά. Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 20:30.

Νωρίτερα, όχι πριν από τις 19:00, η Ελληνίδα τενίστρια θα μονομαχήσει με την Καρολίν Γκαρσία (Νο5) και θα διεκδικήσει το εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά του Qatar Open.

Πηγή: www.sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΡΟΔΑΘΑ: «Μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο - Ευχόμαστε στην ΑΕΛ να κατακτήσει το κύπελλο»

ΡΟΔΑΘΑ: «Μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο - Ευχόμαστε στην ΑΕΛ να κατακτήσει το κύπελλο»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Freedom24 Krasava ΕΝΥ, Χάβι Ροδάθα, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο την ΑΕΛ, για την 21η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.