Ξενέρωσε κι ο Γιαννέφσκι με Μιραλάς…

Ξενέρωσε κι ο Γιαννέφσκι με Μιραλάς…

Μόλις 22 λεπτά έμεινε στο γήπεδο προχθές ο Κέβιν Μιραλάς, στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα.

Για προληπτικούς λόγους, δεν τον χρησιμοποίησε σε κάποια ματς ο Γιαννέφσκι, για να τον υπολογίζει κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Όμως, ο Βέλγος άσος, δεν άντεξε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πιθανόν να ξενέρωσε κι ο Βορειομακεδόνας τεχνικός με τον Κέβιν Μιραλάς.

Αποτελεί θεωρητικά ένα από τα πιο δυνατά «όπλα» της κίτρινης φαρέτρας, όμως το πρόβλημα είναι ότι κάθε τρεις και λίγο βρίσκεται στα… πιτς.

*Το πιο "ωραίο" που κυκλοφορεί στα ΑΕΛίτικα στέκια τελευταίως, είναι για τον Γερμανό Φιλίπποβιτς. "Έχουμε τέτοιον παίχτη; Ούτε την φάτσα του δεν θυμόμαστε...", λένε χαριτολογώντας.  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η Τσέλσι πήρε το τρίποντο από το λονδρέζικο ντέρμπι και παράτεινε την αγωνία της Τότεναμ

Η Τσέλσι πήρε το τρίποντο από το λονδρέζικο ντέρμπι και παράτεινε την αγωνία της Τότεναμ

Η Τσέλσι ήταν η νικήτρια με 2-1 στο λονδρέζικο ντέρμπι του Στάμφορντ Μπριτζ κόντρα στην Τότεναμ και θα κυνηγήσει την τελευταία αγωνιστική την παρουσία της στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, με τα σπιρούνια να χρειάζονται έναν βαθμό στο φινάλε για να αποφύγουν το τρένο του υποβιβασμού.