Ξενέρωσε κι ο Γιαννέφσκι με Μιραλάς…

Ξενέρωσε κι ο Γιαννέφσκι με Μιραλάς…

Μόλις 22 λεπτά έμεινε στο γήπεδο προχθές ο Κέβιν Μιραλάς, στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα.

Για προληπτικούς λόγους, δεν τον χρησιμοποίησε σε κάποια ματς ο Γιαννέφσκι, για να τον υπολογίζει κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Όμως, ο Βέλγος άσος, δεν άντεξε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πιθανόν να ξενέρωσε κι ο Βορειομακεδόνας τεχνικός με τον Κέβιν Μιραλάς.

Αποτελεί θεωρητικά ένα από τα πιο δυνατά «όπλα» της κίτρινης φαρέτρας, όμως το πρόβλημα είναι ότι κάθε τρεις και λίγο βρίσκεται στα… πιτς.

*Το πιο "ωραίο" που κυκλοφορεί στα ΑΕΛίτικα στέκια τελευταίως, είναι για τον Γερμανό Φιλίπποβιτς. "Έχουμε τέτοιον παίχτη; Ούτε την φάτσα του δεν θυμόμαστε...", λένε χαριτολογώντας.  

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η «ακτινογραφία» της Ομόνοιας από τον Ούγκο Μαρτίνς: Τα ατού, η «αχίλλειος πτέρνα» και η προειδοποίηση για την... «Μπενφίκα της Κύπρου»

Η «ακτινογραφία» της Ομόνοιας από τον Ούγκο Μαρτίνς: Τα ατού, η «αχίλλειος πτέρνα» και η προειδοποίηση για την... «Μπενφίκα της Κύπρου»

Ενόψει της μεθαυριανής (22/10, 22:00) αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, ο προπονητής της ΑΕΛ, Ούγκο Μαρτίνς, ανέλυσε στην πορτογαλική «O Jogo» την αγωνιστική εικόνα της Ομόνοιας.