Εκτός από το ματς στο «ΑΕΚ Αρένα», η πρώτη μάχη της «ελληνικής» Τράμπζονσπορ και η ματσάρα στην Πορτογαλία

Εκτός από το ματς στο «ΑΕΚ Αρένα», η πρώτη μάχη της «ελληνικής» Τράμπζονσπορ και η ματσάρα στην Πορτογαλία

Αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται και στη φάση των «16» του Europa Conference League.

Ευρωπαϊκών διοργανώσεων… συνέχεια. Μετά το διήμερο με τα ματς του Champions League, σήμερα έχουμε τόσο το Europa League όσο και το Europa Conference League.

Μεταξύ άλλων υπάρχει η πρώτη μάχη της «ελληνικής» Τράμπζονσπορ, με την παρέα των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη να υποδέχεται τη Βασιλεία λίγες ημέρες μετά την ανείπωτη τραγωδία στην Τουρκία με τον φονικό σεισμό που έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν περισσότεροι από 30 χιλ. άνθρωποι.

Ματσάρα στην Πορτογαλία και ιδιαίτερα αμφίρροπο ζευγάρι αυτό ανάμεσα σε Μπράγκα και Φιορεντίνα με δύο εξαιρετικές ομάδες να κοντράρονται, ενώ μόνο το Λάτσιο-Κλουζ μοιάζει να έχει φαβορί και αουτσάιντερ, ενώ τα υπόλοιπα φαίνεται πως θα έχουν δυνατές… συγκινήσεις.

Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων:
Καραμπάγκ-Γάνδη (19:45)
Μπόντο/Γκλιμτ-Λεχ Πόζναν (19:45)
Μπράγκα-Φιορεντίνα (19:45)
Τράμπζονσπορ-Βασιλεία (19:45)
ΑΕΚ Λάρνακας-Ντνίπρο (22:00)
Λάτσιο-Κλουζ (22:00)
Λουντογκόρετς-Άντερλεχτ (22:00)
Σέριφ Τίρασπολ-Παρτίζαν (22:00)

Πηγή: www.sport-fm.gr

 
 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ονοματάρες και λαβράκια: Οι παίκτες από το εξωτερικό που μπορούν από 01/01 να υπογράψουν για το καλοκαίρι

Ονοματάρες και λαβράκια: Οι παίκτες από το εξωτερικό που μπορούν από 01/01 να υπογράψουν για το καλοκαίρι

Για εκείνους ευκαιρία, για τις ομάδες τους φόβος. Για τους «μνηστήρες», η καλύτερη συνθήκη! Περιπτώσεις παικτών που από 01.01.2026 μπορούν να υπογράφουν οπουδήποτε!