Καλώντας τους συμπαίκτες του να ξεκουραστούν και να κοιμηθούν καλά πριν από τον επαναληπτικό της στο Μόναχο, ο Κιλιάν Εμπαπέ αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει έλλειψη αφοσίωσης και σοβαρότητας στην ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κιλιάν Μπαπέ προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της Παρί Σεν Ζερμέν κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα της φάσης των 16 του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου (0-1) .

Η είσοδός του στο παιχνίδι (57ο λεπτό) πράγματι έδωσε άλλον αέρα στους Παριζιάνους, που είχαν μια μεγάλη ευκαιρία και ένα γκολ που ακυρώθηκε (ορθώς) για ένα οφσάιντ. Ο Γάλλος διεθνής εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον επαναληπτικό αγώνα σε τρεις εβδομάδες στη Γερμανία, και...παρότρυνε τους συμπαίκτες του να προετοιμαστούν με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα!  

«Πάνω απ' όλα, όλοι οι παίκτες μας πρέπει να είναι καλά στην υγεία τους», τόνισε στο Canal + και στο RMC Sport. «Ας τρώνε όλοι καλά, ας κοιμούνται καλά», πρόσθεσε. Το τελευταίο αυτό μέρος της φράσης του επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Υπαινίσσεται άραγε ότι ορισμένοι συμπαίκτες του δεν είναι αρκετά προσηλωμένοι ή κάνει μια έκκληση για συσπείρωση και «αντεπίθεση»; αναρωτιούνται τα γαλλικά Μέσα.

Δημοσιογράφος του RMC Sport, τείνει προς το πρώτο ενδεχόμενο και μάλιστα πιστεύει ότι γνωρίζει την ταυτότητα των ανθρώπων στους οποίους πέταξε το «καρφί» ο Γάλλος, με τον Νεϊμάρ που είναι λάτρης των πάρτι να μπαίνει πρώτος στο κάρδο με τους πιθανούς αποδέκτες.

Πηγή: www.gazzetta.gr

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέο δημοσίευμα για το ΜΕΛΛΟΝ του Κάστανου - Η Σαλερνιτάνα και οι... υποψήφιοι μνηστήρες-ThemaSports
01/05 @ 19:17

Νέο δημοσίευμα για το ΜΕΛΛΟΝ του Κάστανου - Η Σαλερνιτάνα και οι... υποψήφιοι μνηστήρες

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας tuttosalernitana.com, το μέλλον του Κύπριου διεθνή μέσου, Γρηγόρη Κάστανου στη Σαλερνιτάνα παραμένει αβέβαιο, παρότι όπως αναφέρει, είναι από τους λίγους παίκτες της ομάδας που διασώθηκε στη φετινή «καταστροφική» χρονιά στη Serie A.

Λίβερπουλ: Κανένα «ευχαριστώ» στον Κλοπ - Ακυρώνει το «αντίο» λόγω... αποτυχίας!-ThemaSports
01/05 @ 18:22

Λίβερπουλ: Κανένα «ευχαριστώ» στον Κλοπ - Ακυρώνει το «αντίο» λόγω... αποτυχίας!

Αγγλικό Μέσο αποκαλύπτει την πρόθεση της Λίβερπουλ... να μην «αποχαιρετήσει» όπως πρέπει τον Κλοπ!

Ράγισε καρδιές ο Ιμπραΐμοβιτς για Ραϊόλα: «Στέρεψα από δάκρυα, μου λείπεις πολύ να ξέρεις»-ThemaSports
01/05 @ 18:08

Ράγισε καρδιές ο Ιμπραΐμοβιτς για Ραϊόλα: «Στέρεψα από δάκρυα, μου λείπεις πολύ να ξέρεις»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του...

Τον καλεί ξανά η Βεστφαλία; Η Ντόρτμουντ θέλει πάλι Κλοπ, αφού τον αφήσει να... ξεκουραστεί! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
01/05 @ 16:32

Τον καλεί ξανά η Βεστφαλία; Η Ντόρτμουντ θέλει πάλι Κλοπ, αφού τον αφήσει να... ξεκουραστεί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κόσμος στο Signal Iduna Park τον αγάπησε τρομερά, όπως συμβαίνει και στο «Άνφιλντ». Και όλοι στο Yellow Wall θα ήθελαν να τον ξαναδούν. Και το σενάριο που κυκλοφόρησε περί της πιθανής επιστροφής του Γιούργκεν Κλοπ στην Ντόρτμουντ στο άμεσο μέλλον, μόνο ενθουσιασμό μπορεί να προκαλέσει στους Βεστφαλούς!

«Ένας και μοναδικός Τζέιμι Βάρντι»: Πρωταγωνιστεί στα 37, βάζοντας τη δική του… υπογραφή στην άνοδο της Λέστερ!  -ThemaSports
01/05 @ 18:42

«Ένας και μοναδικός Τζέιμι Βάρντι»: Πρωταγωνιστεί στα 37, βάζοντας τη δική του… υπογραφή στην άνοδο της Λέστερ!

Τα έχει ζήσει όλα με τη Λέστερ. Χαρές, λύπες, άνοδο, υποβιβασμό. Και, φυσικά, τρόπαια. Ο Τζέιμι Βάρντι, στα 37 του, συνεχίζει να «υπηρετεί» την ομάδα τη καρδιάς του, βάζοντας -ξανά- το δικό του λιθαράκι για να την επαναφέρει στην Premier League.

Το πέναλτι που «δίχασε» τους Άγγλους: Τι συνέβη ανάμεσα σε Κέιν και Μπέλιγχαμ στο Μπάγερν – Ρεάλ; -ThemaSports
01/05 @ 18:23

Το πέναλτι που «δίχασε» τους Άγγλους: Τι συνέβη ανάμεσα σε Κέιν και Μπέλιγχαμ στο Μπάγερν – Ρεάλ;

Τι συνέβη ανάμεσα στον Χάρι Κέιν και τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, δευτερόλεπτα προτού ο Χάρι Κέιν σκοράρει για την Μπάγερν Μονάχου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης;

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ