Λόρια: «Ευτυχώς δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό»

Λόρια: «Ευτυχώς δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό»

Τις ευχές του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών για γρήγορη ανάρρωση έλαβε ο Giorgi Loria, μαζί με τα συγχαρητήρια και το βραβείο Stoiximan Top Save της 21ης Αγωνιστικής. Ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης έστειλε το δικό του μήνυμα:

«Θέλω να στείλω την εκτίμηση μου σε όλους όσους ψήφισαν την απόκρουση μου. Είμαι χαρούμενος για ένα ακόμη βραβείο καλύτερης απόκρουσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και επίσης τον ΠΑ.Σ.Π. για τις ευχές, το ενδιαφέρον και τη στήριξη του προς τους ποδοσφαιριστές μέσω των βραβείων και όχι μόνο. Σύντομα θα επιστρέψω στην αγωνιστική δράση. Ευχαριστώ το Θεό που ευτυχώς δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό όπως αρχικά έδειχνε.»

Πηγή: www.pasp.org.cy

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Καταιγιστική η Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ και τελικός με την Άρσεναλ για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Καταιγιστική η Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ και τελικός με την Άρσεναλ για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν χαρίστηκε στη ρεβάνς κόντρα στη Νιούκαστλ (3-1) και έκλεισε θέση στον τελικό του Λιγκ Καπ, εκεί όπου ήδη βρίσκεται η Άρσεναλ.