Η Μαρία Σάκκαρη… χωρίς ανάσα συνεχίζει στη Ντόχα και αντιμετωπίζει την Εκατερίνα Αλεξάντροβα στον γύρο των «16».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεύτερος αγώνας σε ένα 24ωρο σήμερα για την Μαρία Σάκκαρη, που μετά το τουρνουά στο Λινζ, συνεχίζει στον δεύτερο γύρο στη Ντόχα.
Επειτα από την πρόκριση σε τρία σετ επί της Ζενγκ, σήμερα μετά τις 16:00 ώρα Ελλάδος, είναι η σειρά της Εκατερίνα Αλεξάντροβα να βρεθεί στον δρόμο της.
Η Ελληνίδα τενίστρια θα παίξει με την Ρωσίδα αντίπαλό της στο Grandstand 2, σε ένα ζευγάρωμα που η προϊστορία είναι συντριπτικά υπέρ της Μαρίας.
Σε έξι αναμετρήσεις στο παρελθόν, η Σάκκαρη μετράει πέντε νίκες, ενώ η μοναδική της ήττα είναι στον ημιτελικό της Μόσχας το 2021, όπου το Νο7 του κόσμου αποσύρθηκε στα μισά του πρώτου σετ λόγω τραυματισμού.
Σε περίπτωση πρόκρισης, θα παίξει στα προημιτελικά είτε με την Καρολίν Γκαρσία, είτε με την Καρολίνα Μούτσοβα.
Το πρόγραμμα της Τετάρτης (15/02)
Center Court
14:30 Γκοφ - Κβίτοβα
16:30 Οσταπένκο - Πεγκούλα
18:30 Σβιόντεκ - Κόλινς
20:30 Μούτσοβα - Γκαρσία
Grandstand 1
14:30 Αζαρένκα - Μπένσιτς
16:30 Κασάτκινα - Χαντάντ Μάια
Grandstand 2
14:30 Κένιν - Κουντερμέτοβα
16:30 Σάκκαρη - Αλεξάντροβα (Novasports 6HD)
Στον τελικό της 24ης Μαΐου στο ΓΣΠ, αν η Πάφος FC κερδίσει την ΑΕΚ και στεφθεί κυπελλούχος, θα κάνει το back to back και θα προστεθεί στην άτυπη λίστα με τις Κυπριακές ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο για δύο (ή περισσότερες) συνεχόμενες χρονιές.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/05 @ 14:25
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγήθηκε, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Αρτούρ Φις, στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Ρώμης
09/05 @ 16:55
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με άνεση έφτασε στο 2-0 σετ επί του Αλεξάντρ Μιλέρ στην πρεμιέρα του στη Ρώμη για το BNL d’ Italia και πέρασε στους «32» της διοργάνωσης. Έκλεισε ραντεβού με Φις!
09/05 @ 15:47
Την ήττα 2-1 σετ γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη από την Λινέτ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά της Ρώμης.
05/05 @ 13:51
Η Μαρία Σάκκαρη με ανατροπή επικράτησε της Κλοέ Πακέ και απέχει ένα βήμα από το κυρίως ταμπλό της Ρώμης.
29/04 @ 22:22
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, απέσυρε τη συμμετοχή του από το Masters 1000 της Ρώμης, κάτι που σημαίνει ότι θα πάει στο Roland Garros με μόλις δύο παιχνίδια στο χώμα.
29/04 @ 20:12
Διαβάστε όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την ήττα του από τον Μουζέτι στο τουρνουά της Μαδρίτης!
BEST OF THEMASPORTS