Αντετοκούνμπο για τον τραυματισμό του: «Δεν νιώθω πόνο»

Αντετοκούνμπο για τον τραυματισμό του: «Δεν νιώθω πόνο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση, όσον αφορά τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς των Μπακς με τους Σέλτικς.

Αφοπλιστικός ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όταν ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του μετά το ματς των Μπακς με τους Σέλτικς.

Ο σταρ των «ελαφιών» έδειξε να πονάει πολύ στο γόνατο δύο περίπου λεπτά πριν το τέλος του ματς, αλλά συνέχισε να παίζει ως το τέλος και, όπως ξεκαθάρισε μετά το ματς: «Αν είμαι κάτω (στο παρκέ) για 30 δευτερόλεπτα ή για 1 λεπτό, θα είμαι καλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Θα είμαι καλά. Πάντα έχω αυτόν τον τρόπο σκέψης. Δεν νιώθω πόνο, απλά βγαίνω εκεί έξω για να απολαύσω το παιχνίδι».

 
Πηγή: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Οι παίκτες της Αργεντινής σήκωσαν πανό για τα νησιά Φόκλαντ, κίνδυνος για βαριά καμπάνα από τη FIFA (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι παίκτες της Αργεντινής σήκωσαν πανό για τα νησιά Φόκλαντ, κίνδυνος για βαριά καμπάνα από τη FIFA (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αργεντινή αναμένεται να μπει στο στόχαστρο της FIFA μετά την πρόκριση στον τελικό επί της Αγγλίας με 2-1 για το πανό που σήκωσαν οι ποδοσφαιριστές της. Το 2014 είχε τιμωρηθεί ξανά για αντίστοιχο πανό. Η διαμάχη για τα Νησιά Φόκλαντ, γνωστά στην Αργεντινή ως Μαλβίνες, κρατά εδώ και δεκαετίες.