Themasports teamΟ εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την Ανόρθωση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τι δήλωσε:
Για το ματς με την Ανόρθωση στο Κύπελλο: «Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο θεσμός του Κυπέλλου δεν μας αφήνει αδιάφορους, από την άλλη αναγνωρίζουμε πραγματικότητες, γιατί μετρούμε μόλις δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού με την Ανόρθωση και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η ομάδα έχει ένα θέμα επιθετικής δυστοκίας από πέρσι, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να βελτιώσουμε ακόμη αυτό το πράγμα. Η ανασταλτική λειτουργία έχει βελτιωθεί από την μέρα που ανέλαβε ο Μάκης Σεργίδης. Κάναμε κάποιες μεταγραφές και περιμένουμε να βελτιωθεί το επιθετικό κομμάτι, είχαμε και τις ατυχίες μας με τραυματισμούς με τον Ντουρμισάι και τον Καπαρτή. Στηρίζουμε το υφιστάμενο ρόστερ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Η εικόνα της ομάδας έχει βελτιωθεί πολύ. Δεν θεωρούμε ότι υστερήσαμε με ομάδες που διεκδικούν τον ίδιο στόχο μαζί μας».
Για την προσέλευση του κόσμου: «Θέλουμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα την Πέμπτη για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού, ελπίζουμε να γίνου δύο πολύ καλά παιχνίδια και ο καλύτερος να πάρει την πρόκριση»
Για τις απουσίες: «Ο Ευτυχίδης, ο Ντουρμισάι θα είναι εκτός, ο Μουκτάρης το ίδιο δεν θα είναι 100% έτοιμος, όπως ούτε και ο Πεχλιβάνης».
Για τις μεταγραφές: «Χρειάζονται σίγουρα χρόνο προσαρμογής, όπως είπε ο προπονητής δεν είναι κουμπί να το πατήσεις και αμέσως να αποδίδουν το 100% του. Ο Αλσεούς αγωνίζεται βασικός και έχει δώσει βοήθειες, το ίδιο και Χαλίλι, όπως και ο Γιακουμάκης έδειξε καλά στοιχεία. Ο Ενόχ ήρθε αγωνιστικά έτοιμος, πήρε λεπτά και αναμένουμε να βοηθήσει ακόμη περισσότερο».
Δύο ποιοτικοί επιθετικοί, ο Στεπίνσκι της Ομόνοιας και ο Ντράζιτς του ΑΠΟΕΛ νιώθουν σαν... «ξένο σώμα» στις ομάδες τους, αφού είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζονται από τους προπονητές τους, Χένινγκ Μπεργκ και Πάμπλο Γκαρσία αντίστοιχα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/11 @ 12:33
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ολυμπιακού, Πάρης Φωκαΐδης.
11/11 @ 10:41
Ο Ίντζια του Ολυμπιακού πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τον Ακρίτα και χάρισε βαθμό όπως ο Διαμαντάκος κόντρα στην Ομόνοια.
10/11 @ 17:31
Ανάρτηση από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας με τον οπαδό της ομάδας, Αιμιλιανό, που σήκωσε τη σημαία των "μαυροπράσινων" μέσα στο εμβληματικό Μαρακανά στη Βραζιλία.
14/11 @ 18:55
Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι μπορεί να πάρει βαθμούς από οποιαδήποτε ομάδα και αυτό θα επιδιώξει στη συνέχεια.
08/11 @ 18:24
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργου Κωστή μετά τον αγώνα με τον Ακρίτα.
03/11 @ 19:50
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz on tour» της Cablenet ήταν αυτή την φορά ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Αναφέρθηκε στον περιβόητο χαρτοφύλακα πριν τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ στον Β' γύρο της σεζόν 2000-2001. Τελικά πόσα λεφτά πήραν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη νίκη με 5-0;
BEST OF THEMASPORTS