Τσέλσι: Παίζει… Football Manager, αλλά τώρα το παιχνίδι μπαίνει στο «legendary»!

Τσέλσι: Παίζει… Football Manager, αλλά τώρα το παιχνίδι μπαίνει στο «legendary»!

Με δύο νίκες σε 13 ματς, με έναν προπονητή που δεν μπορεί να προσαρμοστεί στα υπάρχοντα δεδομένα και με έναν πρόεδρο που ξοδεύει αλόγιστα, η Τσέλσι μοιάζει να τερματίζει η ίδια τις ελπίδες της για είσοδο στην τετράδα. Μοιάζει με… football manager ο τρόπος διαχείρισης της κατάστασης, αλλά τώρα, με το Champions League να πλησιάζει, τα πράγματα δυσκολεύουν… επικίνδυνα!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως εξελίσσεται η θητεία του Γκρέιαμ Πότερ στην Τσέλσι και κατά συνέπεια η αγωνιστική σεζόν που διανύει η ομάδα σε επίπεδο Premier League. Μετά τη νέα ισοπαλία της στο πρωτάθλημα, απέναντι στην Γουέστ Χαμ, οι «μπλε» μετρούν τρία διαδοχικά «Χ», τέσσερα ματς δίχως ήττα, αλλά ταυτόχρονα και ένα αρνητικό σερί 13ων αναμετρήσεων, στο οποίο έχουν επικρατήσει μόλις σε δύο περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το μήλο κάτω απ’ τη… μηλιά: Ο γιος του Γκούντγιονσεν διαπρέπει, ανεβάζει την αξία του και είναι διψήφιος μόνο με 20 τελικές!

Το μήλο κάτω απ’ τη… μηλιά: Ο γιος του Γκούντγιονσεν διαπρέπει, ανεβάζει την αξία του και είναι διψήφιος μόνο με 20 τελικές!

Το μήλο κάτω απ’ τη… μηλιά λένε συνήθως. Έτσι συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο. Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν πρώην παίκτης της Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα, έκανε σπουδαία καριέρα, έφτασε μέχρι την Ελλάδα και την ΑΕΚ και τώρα βλέπει τον γιο του, να αναδεικνύει το ταλέντο του στην Championship. Έβαλε ξανά γκολ, έχει ήδη αρκετά και η τιμή του φτάνει τα 15 εκατομμύρια.