Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό και έτσι έγινε έτσι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που παίζει σε αγώνα και με τις πέντε ομάδες του Big-5 .
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μία ιστορική στιγμή κατεγράφη στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέρασε αλλαγή στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης στη θέση του Πάλμα.
Έτσι, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει συμμετοχή και με τις πέντε ομάδες του Big-5 έχοντας αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη.
Πηγή: sport24.gr
Στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια των πρωταθλητών Κύπρου, στην Ληγκ Φέις της κορυφαίας διοργάνωσης, η εστία τους δεν παραβιάστηκε.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/11 @ 17:04
Τι δήλωσε ο Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Σάμροκ Ρόβερς.
05/11 @ 14:55
Ο Πανσερραϊκός έκανε γνωστό ότι κατέθεσε μήνυση στον Σουηδό άσο για τις καταγγελίες που έκανε.
05/11 @ 10:10
Συγκινητικές στιγμές στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 20χρονος οπαδός της ΑΕΚ, το βράδυ της Δευτέρας.
05/11 @ 09:15
Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν βαθιά στεναχωρημένος για το γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις με το οποίο ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με την Αϊντχόφεν.
04/11 @ 23:15
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα πριν από το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, υψώνοντας κορεό με λιοντάρι και το μήνυμα «Unleash the beast».
04/11 @ 21:52
Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε συλλήψεις για τη δολοφονία 20χρονου φίλου της ΑΕΚ στη Χαλκίδα, με οπαδικά κίνητρα. Ένα άτομο συνελήφθη για αλλοίωση στοιχείων στον τόπο του εγκλήματος!
BEST OF THEMASPORTS