Αποκλεισμός-σοκ για την Μπρεστ από το Κύπελλο Γαλλίας
Η Αβράνς επικράτησε της Μπρεστ στα πέναλτι και την πέταξε εκτός Κυπέλλου Γαλλίας.


Για 2η σερί σεζόν, το "τριφύλλι" θα έχει ως μοναδική διέξοδο για να βγει Ευρώπη το κύπελλο, γι΄ αυτό και η κατάκτηση του είναι... μονόδρομος για να κλείσει με χαμόγελα ικανοποίησης μία πλήρως αποτυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή προσπαθεί μέσω των προπονήσεων να διορθώσει όσα δεν του άρεσαν στο ματς με τον Άρη και αναμένεται να κάνει αλλαγές, τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε θέματα τακτικής και στρατηγικής.
Άλλωστε, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Λεμεσιανή ομάδα, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του, ειδικά σε εκείνους που τον απογοήτευσαν κόντρα στον Άρη, λέγοντας πως: «Τα συστήματα δεν παίζουν στον αγωνιστικό χώρο. Παίζει μόνο το πάθος, η δύναμη, το τρέξιμο. Είμαι τώρα 100% σίγουρος και ξέρω τι πρέπει να κάνω για να αλλάξει αυτή η ομάδα. Όσο βρίσκομαι εδώ, θα παίζουν όσοι δίνουν το 100%, να τρέχουν, να βάζουν πάθος όπως ήταν στο δεύτερο ημίχρονο».
Αν μη τι άλλο, ο Κύπριος τεχνικός περιμένει από την ομάδα του να βγάλει αντίδραση και εγωισμό, για να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και στο πρωτάθλημα, όπου θα προσπαθήσει στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές να αποφύγει τον... εφιάλτη του Β΄ γκρουπ, έστω κι αν ο ρόλος της στα πλέι-οφ θα είναι ουσιαστικά ρυθμιστικός, αφού απέχει 13 ολόκληρους βαθμούς από την 3η θέση που εξασφαλίζει 100% ευρωπαϊκό εισιτήριο και 11 από την 4η που δίνει εισιτήριο... υπό προϋποθέσεις και θα πρέπει να έρθουν τα... κάτω-πάνω στα πλέι-οφ για να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις