Αποχώρησε από το πρωτάθλημα Τουρκίας και η Γκαζιαντέπ, λόγω του καταστροφικού σεισμού

Αποχώρησε από το πρωτάθλημα Τουρκίας και η Γκαζιαντέπ, λόγω του καταστροφικού σεισμού

Δεύτερη αποχώρηση στο πρωτάθλημα Τουρκίας, με την Γκαζιαντέπ να ανακοινώνει πως δεν δύναται να συνεχίσει μετά το καταστροφικό χτύπημα του σεισμού.

Το Γκαζιαντέπ είναι μία από τις πόλεις που χτυπήθηκαν από τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, με την ομάδα της περιοχής να ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super Lig.

«Ο αγώνας μας για να ξεπεράσουμε και να γιατρέψουμε τις πληγές από την καταστροφή του σεισμού που χτύπησε την πόλη μας και άλλες δέκα γειτονικές περιοχές συνεχίζεται. Μετά από τέτοια καταστροφή, δεν μπορούμε καν να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Δεν δείχνει δυνατό για την ομάδα μας να συνεχίσει να δραστηριοποιείται αγωνιστικά κάτω από αυτές τις συνθήκες. Κατόπιν απόφασης από το Δ.Σ., ο σύλλογος αποσύρεται από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο για τη σεζόν 2022/23», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Η Γκαζιαντέπ του Στέλιου Κίτσιου καταλαμβάνει τη 10η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ έχει φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες πριν, αποσύρθηκε και η Χατάισπορ.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Stoiximan: Πληθώρα επιλογών σε Άχνα-Άρης, Ακρίτας-ΑΕΛ & Ολυμπιακός-Πάφος

Stoiximan: Πληθώρα επιλογών σε Άχνα-Άρης, Ακρίτας-ΑΕΛ & Ολυμπιακός-Πάφος

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

BEST OF THEMASPORTS