Στον αγώνα συμμετέχουν 78 σκοπευτές και σκοπεύτριες, εκ των οποίων 42 Κύπριοι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με τους αθλητές και αθλήτριες του σκητ, να ανοίγουν την αυλαία της φετινής διοργάνωσης, ξεκινούν αύριο / σήμερα Δευτέρα οι διεθνείς αγώνες του CYPRUS GRAND PRIX 2023. Εβδομήντα οκτώ αθλητές και αθλήτριες ρίχνονται σήμερα στη διήμερη «μάχη» της διάκρισης, στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, εφήβων, νεανίδων και βετεράνων. Ανάμεσα σ’ αυτούς και 42 Κύπριοι (37 αθλητές και 5 αθλήτριες).
 

Σήμερα όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα αγωνιστούν στους πρώτους 75 δίσκους και θα ολοκληρώσουν αύριο με τους υπόλοιπους 50 και στη συνέχεια θα διεξαχθούν οι τελικοί των γυναικών και των ανδρών και θα ακολουθήσει η απονομή των επάθλων στους νικητές.

Η αποστολή του ΒΑΡΔΑ Χανίων

Στη φετινή διοργάνωση, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχει και αποστολή του Σκοπευτικού Συλλόγου «Ο ΒΑΡΔΑΣ» Χανιών, την οποία φιλοξενεί η διοργανώτρια του διεθνή αγώνα, Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας, μέσα στα πλαίσια της Αδελφοποίησης των δυο σωματείων, ένας δεσμός που κρατά από το 1990. Η 17μελής αποστολή του Χανιώτικου συλλόγου έφτασε στην Κύπρο το περασμένο Σάββατο, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Δ.Σ Νίκο Καραμπινάκη. Στην αποστολή περιλαμβάνονται 10 αθλητές και μια αθλήτρια και το Δ.Σ της ΣΚΟΛΕΥ που ανέλαβε τη φιλοξενία και την ξενάγηση των μελών παρέθεσε δείπνο το Σάββατο σε εστιατόριο της Λευκωσίας και την Κυριακή στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο. Στο πρόγραμμα ξενάγησης της αποστολής, περιλαμβάνονται επισκέψεις σε ιστορικά και τουριστικά αξιοθέατα.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Χανιώτικου σωματείου, ευχαρίστησε το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας για την καθιερωμένη ζεστή φιλοξενία, τονίζοντας ότι ο ΒΑΡΔΑΣ, θα προσπαθήσει να ανταποδώσει ανάλογα τη φιλοξενία στην αποστολή της ΣΚΟΛΕΥ, τον ερχόμενο Μάιο στα Χανιά στη διάρκεια του δικού τους σκοπευτικού GRAND PRIX, για τη «Μάχη της Κρήτης». Όπως είπε, ο θεσμός της Αδελφοποίησης των δυο σωματείων, έχει συμβάλει και εξακολουθεί να συμβάλλει σημαντικά στην ανέλιξη της σκοποβολής τόσο στην Κύπρο όσο και στην Κρήτη, αφού δίνει την ευκαιρία στους αθλητές των δυο σωματείων, κυρίως στους νεαρούς να αποκτήσουν νωρίς εμπειρίες από συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες, δίπλα σε κορυφαίους ξένους σκοπευτές.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5η η Βαλεντίνα Σάββα στη Σφυροβολία Κ23 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων-ThemaSports
10/03 @ 16:40

5η η Βαλεντίνα Σάββα στη Σφυροβολία Κ23 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων

Την 5η θέση στη Σφυροβολία κάτω των 23 ετών, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων στη Λεϊρία της Πορτογαλίας, κατέλαβε το πρωί της Κυριακής (10/3/24) η Βαλεντινα Σάββα, έχοντας ως καλύτερη βολή της την έκτη στα 64,55μ.

Η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου τίμησε  υποστηρικτές και  συνοδοιπόρους-ThemaSports
05/02 @ 09:32

Η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου τίμησε υποστηρικτές και συνοδοιπόρους

Απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους τρεις τελευταίους δημάρχους της Λευκωσίας, στον Μέγα Χορηγό Μάριο Καποδίστρια και σε τέσσερις βετεράνους κυνηγούς-μέλη του συλλόγου.

Βραβεύτηκαν οι νικητές του τέταρτου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας-ThemaSports
09/07 @ 16:21

Βραβεύτηκαν οι νικητές του τέταρτου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Κυνηγετικού Συλλόγου Λυθροδόντα, οι διοργανωτές του 10ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές του τέταρτου φετινού αγώνα, που έγινε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης».

Νικητές ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
28/06 @ 14:54

Νικητές ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με το απόλυτο 50/50(!), ο σκοπευτής του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου κέρδισε τον τέταρτο αγώνα του φετινού 10ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας και συνέβαλε ουσιαστικά και στη νίκη της ομάδας του Συλλόγου του, που επικράτησε στην ομαδική κατάταξη με 138/150, έναντι 137/150 της ομάδας του «Αετού» Πλατανιστάσας και 132/150 της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα. Το απόλυτο 50/50 πέτυχε και ο νικητής των βετεράνων σκοπευτών Χρίστος Παρασκευαΐδης.

Πισώπλατη… ντουφεκιά στο Ολυμπιακό τραπ!-ThemaSports
20/06 @ 13:51

Πισώπλατη… ντουφεκιά στο Ολυμπιακό τραπ!

Με αφορμή προσωπικές ίντρικες και αντιπαραθέσεις στα ΜΚΔ

Ο Γιώργος Καζάκος κέρδισε το «Κύπελλο Λεμεσού τα Τάνεια»-ThemaSports
14/06 @ 11:56

Ο Γιώργος Καζάκος κέρδισε το «Κύπελλο Λεμεσού τα Τάνεια»

Στον αγώνα σκητ που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη Περικλή Τάνου

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ