Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έκανε την... αυτοκριτική του σχετικά με τους έξαλλους πανηγυρισμούς του μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο τερματοφύλακας της «αλμπισελέστε»... κατάφερε να γίνει viral πολλές φορές με τις απρέπειές του, τόσο στο Κατάρ όσο και κατά την επιστροφή της εθνικής ομάδας στην Αργεντινή,
Μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό France Football, ο Μαρτίνες μίλησε για τον τρόπο που πανηγύρισε...
«Δεν είχα "προγραμματίσει" τους πανηγυρισμούς μου. Κάποιοι μπορεί να με λένε κλόουν και μπορεί να έχουν δίκιο. Η χειρονομία που έκανα ήταν ένα αστείο με τους συμπαίκτες μου. Το είχα κάνει και στο Κόπα Αμέρικα. Όλοι είπαν ότι δεν θα το τολμούσα ξανά, ακόμα και ο Λέο (Μέσι). Το έκανα όμως, μόνο για αυτούς», είπε μεταξύ άλλων.
sdna.gr
Δείτε τα στιγμιότυπα από τη νίκη της ΑΕΛ με 3-0 επί της ΕΝΠ για την 10η αγωνιστική.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/11 @ 12:44
Ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρει ότι η Τότεναμ σκοπεύει να δώσει νέο συμβόλαιο και στον Μίκι Φαν Ντε Φεν, με ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2029.
07/11 @ 13:06
H FIFA γνωστοποίησε τους υποψήφιους για τα βραβεία «The Best».
07/11 @ 13:28
Συνεχίζεται η δράση στην Ιταλία, με την 11η αγωνιστική της Serie A να είναι εδώ.
07/11 @ 13:50
Ο Λιονέλ Μέσι συνέκρινε τη χαρά της κατάκτησης του Μουντιάλ με αυτή της γέννησης των τριών παιδιών του.
07/11 @ 01:17
Δείτε πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στη βαθμολογία της UEFA μετά τα ματς της Πέμπτης (07/11) σε Europa και Conference League.
07/11 @ 00:50
Δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων της Πέμπτης (06/11) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League, αλλά και τη βαθμολογία.
BEST OF THEMASPORTS