Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο δεύτερος διεθνής αγώνας APHRODITE INTERNATIONAL CYCLING RACES στην Κύπρο ο οποίος ξεκίνησε από το χωριό Τόχνη και τερματίστηκε στα Λεύκαρα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ανάρτηση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο δεύτερος διεθνής αγώνας APHRODITE INTERNATIONAL CYCLING RACES στην Κύπρο με την συμμετοχή της εθνικής ομάδας ποδηλασίας γυναικών , επαγγελματικών ομάδων και της εθνικής Ελλάδας .
Ο αγώνας που ξεκίνησε από το χωρίο Τόχνη και τερμάτισε στα Λεύκαρα περιλάμβανε περίπου 2000 υψομετρικά σε κυκλική διαδρομή 72 χιλιομέτρων κρίθηκε στα τελευταία μέτρα με νικήτρια του αγώνα την Άντρη Χριστοφόρου που αγωνίζεται στους αγώνες με τα χρώματα της world Tour ομάδας Human Powered Health .
Για την εθνική μας ομάδα στην 17η θέση η Δήμητρα Κουκουμά και στην 18η η Κωνσταντίνα Γεωργίου .
Οι αγώνες ολοκληρώνονται το Σάββατο με ακόμα ένα αγώνα αντοχής.
Πετάει για Ελβετία η αποστολή της Ομόνοιας ενόψει το ευρωπαϊκού αγώνα με τη Λωζάνη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/11 @ 08:47
Για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης μίλησε χθες βράδυ στην εκπομπή «Capital Sports» ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Φράγκος.
04/11 @ 17:44
Άλλο ένα κεφάλαιο στο βιβλίο Ιστορίας της Κλάσης Optimist, συνεχίστηκε χθες με την 4η συνεχόμενη διοργάνωση του Chesva 2.0 Regatta of Champions – The R.O.C. και μια λαμπρή τελετή έναρξης.
04/11 @ 16:24
Με στόχο την προώθηση της κατανόησης, της αποδοχής και της κοινωνικής συνοχής, διοργανώνεται μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και της ρητορικής μίσους εναντίον των προσφύγων, μέσα από την ενωτική δύναμη του αθλητισμού.
04/11 @ 14:26
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 9η διαδοχική χρονιά το Μεσογειακό Κύπελλο Τοξοβολίας και Παρα-Τοξοβολίας, στην Πύλα, από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου 2025.
03/11 @ 17:35
Ο Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης κατέρριψε το Παγκόσμιο Ρεκόρ: 149km Συνεχούς Κολύμβησης σε Ανοιχτή Θάλασσα – Ένας Άθλος για την Αλληλεγγύη.
01/11 @ 16:14
Τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα από το 2019, όταν μπήκε στη ζωή των αθλητών και αθλητριών τού στίβου η παγκόσμια κατάταξη, ο στόχος της βελτίωσης των επιδόσεων είναι ακόμα πιο αναγκαίος, αφού από την παγκόσμια κατάταξη σε κάθε αγώνισμα κρίνονται οι περισσότερες συμμετοχές στις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις.
BEST OF THEMASPORTS