Ευχάριστα νέα για Ατσού - Ανασύρθηκε τραυματίας από τα συντρίμμια του σεισμού

Ευχάριστα νέα για Ατσού - Ανασύρθηκε τραυματίας από τα συντρίμμια του σεισμού

Ο Κρίστιαν Ατσού της Χατάισπορ ανασύρθηκε τραυματίας από τα συντρίμμια πολυκατοικίας στην Τουρκία, που έχει πληγεί από πολύ ισχυρούς σεισμούς.

Την ώρα που η Τουρκία και η Συρία μετρούν θύματα από τους καταστροφικούς σεισμούς, μια αχτίδα φωτός αποτελεί η είδηση πως ανασύρθηκε, έστω και τραυματίας, μέσα από τα συντρίμμια πολυκατοικίας ο Κρίστιαν Ατσού.

Ο Γκανέζος εξτρέμ της Χατάισπορ αγνοείτο από τη στιγμή του σεισμού και ήταν παγιδευμένος για ώρες, με κανέναν να μην μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του. Ευτυχώς τα σωστικά συνεργεία τον εντόπισαν εγκαίρως και τον ανέσυραν από τα συντρίμμια. Ακόμη δεν υπάρχει, πάντως, ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του 30χρονου διεθνή άσου.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο υπεύθυνος Τύπου της Χατάισπορ, προσθέτοντας όμως πως ο έτερος αγνοούμενος της ομάδας, ο αθλητικός διευθυντής Τανέρ Σαβούτ, εξακολουθεί να μην έχει δώσει σημεία ζωής και η ανησυχία ώρα με την ώρα μεγαλώνει.

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άιντραχτ σημαίνει… ροντέο!

Άιντραχτ σημαίνει… ροντέο!

«Αίμα και άμμος» έγινε ένα ακόμα ματς της Άιντραχτ! Αν και δέχθηκε τρίτη σερί φορά από τρία γκολ, η ομάδα της Φρανκφούρτης απέσπασε σε «νεκρό» χρόνο το 3-3 από τη Βέρντερ.