Νέα προβλήματα στον ΠΑΟΚ για Λουτσέσκου

Νέα προβλήματα στον ΠΑΟΚ για Λουτσέσκου

Εντός της ημέρας θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του Κουλιεράκη, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Τάισον παραμένει αμφίβολος για το ματς με τη Λαμία.

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Συγκεκριμένα, ο Κουλιεράκης έγινε αναγκαστική αλλαγή κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χθες έκανε θεραπεία και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον οπίσθιο μηριαίο.

Την ίδια στιγμή, ο Τάισον δούλεψε μόνος του, για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει, και παραμένει αμφίβολος για την προσεχή αναμέτρηση του «Δικεφάλου του Βορρά».

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Ελ Καντουρί και ο Μουργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Λούρατζης και ο Κούρτιτς έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ο Βιεϊρίνια έκανε τη θεραπεία του.

Στο… απουσιολόγιο του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε και ο Κουλιάτα, ο οποίος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις.

Πηγή: www.sport-fm.gr

 
 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα υπόλοιπα 4 ματς της ΑΕΚ στο Champions League

Η Ρεάλ Μαδρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα υπόλοιπα 4 ματς της ΑΕΚ στο Champions League

Δείτε το πρόγραμμα της ΑΕΚ Αθηνών με τα πέντε ματς που έχει να δώσει στη League Phase του Champions League.