Χρήστος Τζόλης: Η θέση-έκπληξη που του ετοιμάζει ο Αρτέτα
Σε ένα απρόσμενο σενάριο που εμπλέκει άμεσα τον Χρήστο Τζόλη φέρνει στην επιφάνεια διεθνές δημοσίευμα, με αφορμή τον τραυματισμό του Κάι Χάβερτζ.




«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του αγώνα της 23ης Αγωνιστικής Πρωταθλήματος CYTA 2022/23 Α’ φάσης με αντίπαλο την Ανόρθωση, που είναι ορισμένος για την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 19:00, στο N. Papas Group – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα έχει ξεκινήσει από σήμερα (06/02) και θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 17:00 πριν την έναρξη του αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και διαδικτυακά από την πλατφόρμα http://salamina.stadium-360.net/ .
Οι είσοδοι και ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 τη μέρα του αγώνα (09/02).
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί:
Γενική είσοδος: 15 ευρώ
Μαθητικό εισιτήριο: 10 ευρώ
Παιδικό: 1 ευρώ
Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, βοήθεια ή και προμήθεια εισιτηρίου μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σωματείο στο 7000 1948 σε ώρες γραφείου (09:00-13:00, 15:00-18:00)».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις