Τουλάχιστον 300 νεκροί σε Τουρκία και Συρία από τον σεισμό 7,7 Ρίχτερ - Είχε διάρκεια 1 λεπτό - Δείτε βίντεο

Τουλάχιστον 300 νεκροί σε Τουρκία και Συρία από τον σεισμό 7,7 Ρίχτερ - Είχε διάρκεια 1 λεπτό - Δείτε βίντεο

Σε τουλάχιστον 300 ανέρχονται τα θύματα του φονικού σεισμού των 7,7 Ρίχτερ σε Τουρκία και Συρία με τους περισσότερους να φοβούνται πως ο τελικός απολογισμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος μιας και είναι εκατοντάδες οι τραυματίας.

Τουλάχιστον 230 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 600 τραυματίστηκαν όταν έπληξε τομείς της βόρειας Συρίας ο σεισμός 7,7 βαθμών με επίκεντρο τη νότια Τουρκία, δήλωσε σύρος ανώτερος υγειονομικός αξιωματούχος στην κρατική τηλεόραση. Στην επαρχία Χαλέπι, που υπέστη το σκληρότερο χτύπημα, υπάρχουν πολλά θύματα κάτω από τα συντρίμμια κτιρίων τα οποία κατέρρευσαν. Τα νοσοκομεία έχουν κατακλυστεί από τραυματίες. Την ίδια στιγμή στην Τουρκία έχουν καταγραφεί ήδη 76 θάνατοι και ο απολογισμός συνεχίζεται καθώς άνθρωποι συνεχίζουν να απεγκλωβίζονται και να μεταφέρονται στα νοσοκομεία. 

Δείτε τη συνέχεια από το Tothemaonline.com

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τρομερές στιγμές στη Νέα Φιλαδέλφεια: Κόσμος και… Ράγιο αποθέωσαν την ΑΕΚ για τη συγκλονιστική προσπάθεια!

Τρομερές στιγμές στη Νέα Φιλαδέλφεια: Κόσμος και… Ράγιο αποθέωσαν την ΑΕΚ για τη συγκλονιστική προσπάθεια!

Παρά τον αποκλεισμό, η Νέα Φιλαδέλφεια σηκώθηκε όρθια και αποθέωσε την ΑΕΚ για τη συγκινητική της προσπάθεια, σε μια στιγμή που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.