ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ο διαιτητής έστειλε στα αποδυτήρια τους παίκτες εξαιτίας ενός πανό στην Τούμπα

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ο διαιτητής έστειλε στα αποδυτήρια τους παίκτες εξαιτίας ενός πανό στην Τούμπα

Το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό δεν ξεκίνησε στην ώρα του και μετά από έντεκα λεπτά διαβουλεύσεων ο διαιτητής της αναμέτρησης έστειλε τους παίκτες στα αποδυτήρια. Ο λόγος ήταν ένα πανό που ήταν κρεμασμένο στην Τούμπα.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό δεν ξεκίνησε στην ώρα του και μετά από έντεκα λεπτά διαβουλεύσεων ο διαιτητής της αναμέτρησης έστειλε τους παίκτες στα αποδυτήρια. Ο λόγος ήταν ένα πανό που ήταν κρεμασμένο στην Τούμπα και το οποίος δεν είχε κατέβει μέχρι εκείνη την ώρα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στις 8:30 οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν για τη σέντρα. Από τον Ολυμπιακό διαμαρτυρήθηκαν για ένα προσβλητικό πανό που υπήρχε στη θύρα των φίλων του ΠΑΟΚ.

Έγιναν διαβουλεύσεις με τον Σλοβάκο διαιτητή. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε, πέρασαν έντεκα λεπτά και ο διαιτητής έστειλε τους παίκτες στα αποδυτήρια για σχεδόν πέντα λεπτά πριν επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Βουλή: Τι αλλάζει για τον επόμενο Πρόεδρο - Ιδού ο μισθός και τα ωφελήματα που θα λαμβάνει

Βουλή: Τι αλλάζει για τον επόμενο Πρόεδρο - Ιδού ο μισθός και τα ωφελήματα που θα λαμβάνει

Ο επόμενος Πρόεδρος ή η επόμενη Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων θα αναλάβει ένα από τα σημαντικότερα και καλύτερα αμειβόμενα αξιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ωστόσο, θα είναι ο πρώτος κάτοχος της θέσης που θα επηρεαστεί από τις αλλαγές που ψήφισε η Βουλή τον περασμένο Μάρτιο, οι οποίες περιορίζουν ορισμένα μετα-υπηρεσιακά ωφελήματα που μέχρι σήμερα θεωρούνταν δεδομένα.