Ντεμπούτο με το δεξί για τον Νάβας στη Νότιγχαμ. Με τον 36χρονο γκολκίπερ να την κρατάει όρθια στο α’ μέρος και την απόδοσή της να ανεβαίνει στο β’, οι «κόκκινοι» επικράτησαν 1-0 της Λιντς.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μεγάλη νίκη με Νάβας η Νότιγχαμ Φόρεστ!
Με τον 36χρονο τερματοφύλακα να κάνει ντεμπούτο και να υψώνει τείχος στο πρώτο μέρος, οι «reds» επικράτησαν 1-0 στη «μάχη» της ουράς με τη Λιντς.
Ο Τζόνσον με μονοκόμματο σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Κούπερ στο 14’ και μέχρι την ανάπαυλα χρειάστηκε να βάλει το χεράκι του ο έμπειρος γκολκίπερ, ο οποίος έμοιαζε ανίκητος όποτε χρειάστηκε. Με τους παίκτες των φιλοξενούμενων να τα… χάνουν στις περιπτώσεις που βρέθηκαν απέναντί του.
Στο β’ μέρος, η Νότιγχαμ παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο, απείλησε με κεφαλιά του Γκιμπς- Γουάιτ, που δεν ήταν όσο δυνατή έπρεπε και γενικότερα ήταν η ομάδα που απείλησε κατά βάση.
Στην τελική ευθεία οι γηπεδούχοι γύρισαν πίσω, έπαιξαν και με τον χρόνο, αλλά κράτησαν το «μηδέν» με πολύ μεγαλύτερη άνεση σε σχέση με τον α’ ημίχρονο.
Στη 13η θέση με 24 βαθμούς και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη η Νότιγχαμ, ενώ στους 18 παρέμεινε η Λιντς.
Πηγή: sport-fm.gr
Γλυκόπικρη γεύση άφησαν σε ΑΕΚ και Ομόνοια, τα παιχνίδια της Πέμπτης (06/11) κόντρα σε Αμπερντίν και Λωζάνη αντίστοιχα, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/11 @ 01:17
Δείτε πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στη βαθμολογία της UEFA μετά τα ματς της Πέμπτης (07/11) σε Europa και Conference League.
07/11 @ 00:50
Δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων της Πέμπτης (06/11) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League, αλλά και τη βαθμολογία.
06/11 @ 22:14
Η Σάμροκ προηγήθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι, η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 90' και έμεινε στο 1-1, πετώντας δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την πρόκριση και βλέποντας την 8άδα του Conference να απομακρύνεται!
06/11 @ 18:41
Δείτε την ενδενκάδα της Αμπερντίν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.
06/11 @ 13:06
Η Γαλατάσαραϊ θέλει να «ταράξει τα νερά» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι με τετράμηνο δανεισμό!
06/11 @ 12:19
Ο Κώστας Φορτούνης γράφει ιστορία στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Έλληνας άσος έγινε ο πρώτος παίκτης της Αλ-Καλίτζ που κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη του μήνα στη διοργάνωση.
BEST OF THEMASPORTS