Με Μπουτούτσι και Κανός στην Τούμπα ο Ολυμπιακός! (ΑΠΟΣΤΟΛΗ)

Με Μπουτούτσι και Κανός στην Τούμπα ο Ολυμπιακός! (ΑΠΟΣΤΟΛΗ)

Με τους Μπουτούτσι και Κανός στην αποστολή του ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ…

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και ο Μίτσελ έκανε την έκπληξη.

Ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρολεύκων αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας και τους δύο νεοαποκτηθέντες εξτρέμ, δηλαδή, τον Μπουτούτσι και τον Κανός κάτι που ενισχύει το ενδεχόμενο κάποιος από αυτούς να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στην αρχική 11άδα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος δεν έχει διευκρινισθεί εάν ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή απλώς πρόκειται για μια επιλογή του Μίτσελ, κάτι που στην περίπτωση αυτή θα αποτελεί και ένα μήνυμα προς την πλευρά του παίκτη.

Αναλυτικά...

Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Συναγερμός» στην Καϊράτ πριν την Ομόνοια - Αποχώρησε αναγκαστικά βασικότατος παίκτης

«Συναγερμός» στην Καϊράτ πριν την Ομόνοια - Αποχώρησε αναγκαστικά βασικότατος παίκτης

Η Καϊράτ πέτυχε μια μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με την Ορντάμπασι, τρεις μέρες πριν τον αγώνα με την Ομόνοια όμως παράλληλα έχασε και ένα βασικό της παίκτη.