Με τον ιδανικότερο τρόπο μπήκε στην αγωνιστική δραστηριότητα στο 2023 η Δάφνη Γεωργίου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η αθλήτρια του Αντώνη Γιαννουλάκη κατέκτησε το βράδυ της Παρασκευής, 3 Φεβρουαρίου, την 1η θέση στο «χάλκινο» διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου, στην πόλη Μιραμάς της Γαλλίας, στα 60μ. με εμπόδια, τρέχοντας στον τελικό σε 8.17.
Το 8.17 αποτελεί ατομική επίδοση για τη Γεωργίου, η οποία επέστρεψε το καλοκαίρι του 2022 από τις σπουδές της στο Μπόις Στέιτ των ΗΠΑ, με ατομικό τα 8.20.
Φέτος, έκανε για πρώτη φορά ολοκληρωμένη προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Αντώνη Γιαννουλάκη και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως ικανοποιητικά.
Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα, η Δάφνη Γεωργίου τερμάτισε 3η στην πρώτη ημιτελική σειρά με 8.23 και εξασφάλισε την πρόκρισή της για τον μεγάλο τελικό, καθώς διεξήχθη και δεύτερη τελική σειρά για τις θέσεις 9-16.
Στον τελικό η Γεωργίου έπεσε μαζί με την Ινδή Τζότι Γιαράτζι (επίσης 8.17) στον τερματισμό, με το φώτο φίνις να αναδεικνύει νικήτρια την αθλήτριά μας. Στην 3η θέση τερμάτισε η Ιταλίδα Σάκα Αλεσαντρίνι με 8.20.
Αποτελέσματα ύψους Καλλιθέας
Στο μεταξύ, στο διεθνές μίτινγκ ύψους, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου, στην Καλλιθέα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου κατέλαβε την 3η θέση στους άνδρες με 2,07μ., με τον Λοΐζο Χρυσοστόμου να είναι 5ος με 1,99μ.
Στις γυναίκες, η Δέσποινα Χαραλάμπους κατετάγη 4η με 1,74μ.
Από ιστοσελίδα ΚΟΕΑΣ
Ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε για την επιστροφή του Ντάλσιο στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/07 @ 13:57
Στην κορυφαία ίσως εμφάνιση στην ιστορία της, η Εθνική Γυναικών συνέτριψε την πρωταθλήτρια κόσμου, ΗΠΑ, με το απίθανο 14-10 και επέστρεψε στον τελικό του Παγκοσμίου μετά το 2011!
21/07 @ 13:35
Με μια συγκλονιστική εμφάνιση στον πρωινό προκριματικό της σκυταλοδρομίας 4x100μ μικτή ελεύθερο, η κυπριακή ομάδα κολύμβησης που αποτελείτε από τους Νικόλα Αντωνίου, Νικόλα Κώστα, Κάλια Αντωνίου και Άννα Χατζηλοΐζου κατέρριψε το παγκύπριο ρεκόρ με χρόνο 3:31.30 και προκρίθηκε στον τελικό των Παγκόσμιων Πανεπιστημιακών Αγώνων που διεξάγονται στο Βερολίνο, έχοντας τον 4ο καλύτερο χρόνο ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές.
21/07 @ 12:49
Η Βόρεια Μακεδονία υποδέχθηκε τους αθλητές με μουσική και μηνύματα ενότητας
21/07 @ 08:31
Η δράση στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες στην Γερμανία συνεχίστηκε για 4η μέρα, με τους αθλητές μας να δίνουν τα πάντα για να διακριθούν. Την Κυριακή λοιπόν, είχαμε πολύ καλές παρουσίες από Μαρία Ερόχινα, η οποία προκρίθηκε στα ημιτελικά στα 200μ πρόσθιο και από τον Ευάγγελο Χαραλάμπους στο Τάεκβοντο.
20/07 @ 23:15
Η Εθνική πόλο γυναικών αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (21/07, 12:35), διεκδικώντας την υπέρβαση και μια ιστορική πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης
20/07 @ 22:50
Με δάκρυα στα μάτια, η Αναστασία Ντραγκομίροβα μίλησε για την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23, για τα όσα δύσκολα βίωσε πριν λίγα χρόνια, αλλά και για τον προπονητή της, Γιώργο Μποτσκαριώβ
BEST OF THEMASPORTS