Μέλι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έσταξαν Σακίλ Ο’ Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ μετά τη σπουδαία του εμφάνιση (54π.-18 ριμπ.) στη νίκη των Μπακς επί των Κλίπερς (106-105).
«Ο Γιάννης είναι πραγματικός ηγέτης. Παίζει με μεγάλη ορμή, δεν τα παρατάει ποτέ και γι’ αυτό δεν μπορείς παρά να αγαπάς αυτό το παιδί», τόνισε ο «Σακ» στο πάνελ του TNT.
«Είδα τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Για μένα αυτός είναι ο Γιάννης. Λατρεύω να βλέπω αυτό το παιδί να παίζει, είναι ο παίκτης που εργάζεται πιο σκληρά από κάθε άλλον», σχολίασε ο «Τσακ» αλλά πρόσθεσε: «Πιστεύω πως χρειάζονται μια ανταλλαγή οι Μπακς. Ξέρω ότι συναντήθηκαν με τον Κράουντερ. Είναι ένας παίκτης που θα ταίριαζε σε κάθε ομάδα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι Σανς τον άφησαν να φύγει».
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους διαιτητές του αγώνα της ΑΕΛ με την Ε.Ν. Παραλιμνίου για τη 10η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνει την Παρασκευή 7 Νοέμβριου.
Με καλάθι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην εκπνοή οι Μπακς πέρασαν με 117-115 από την έδρα των Πέισερς και επέστρεψαν στις νίκες. Φοβερή εμφάνιση από τον Greek Freak.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα είναι ένας «εξωγήινος» που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα του NBA. Από τον φόβο του ζητήματος υγείας, ως τα ταξίδια σε Κίνα και NASA η εκρηκτική του επιστροφή στο παρκέ μαγνητίζει τα βλέμματα και τον βάζει στη συζήτηση για το βραβείο του MVP.