Ζήτησε και τον Γκάρι

Ζήτησε και τον Γκάρι

Κρούση στον Ολυμπιακό και για τον Γκάρι Ροντρίγκες έκανε η Κόνιασπορ, στο πλαίσιο των συζητήσεων για τον δανεισμό του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Στο προσκήνιο παραμένει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γκάρι Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο διεθνής εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι απασχολεί μία τούρκικη ομάδα.

Σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πως η Κόνιασπορ, εκτός από τον Ανδρέα Μπουχαλάκη που απέκτησε με τη μορφή δανεισμού, ζήτησε και τον Γκάρι Ροντρίγκες ως αντικαταστάτη του Μπούτουτσι που ακολούθησε το… αντίθετο δρομολόγιο.

Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός είχε παίξει στις δύο κορυφαίες ομάδες του γειτονικού πρωταθλήματος (Γαλατά, Φενέρ) και το όνομά του έχει «πέραση».

Περιμένουμε την αντίδραση του Ολυμπιακού, ο οποίος από τη στιγμή που έχει πάρει ήδη δύο εξτρέμ και σε συνδυασμό με την εικόνα του Γκάρι, φαίνεται πως δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει.

Πηγή: www.sport-fm.gr

 
 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πέτρα-ψαλίδι-χαρτί: Η επιστήμη, η στρατηγική και τα mind games πίσω από το απλούστερο παιχνίδι

Πέτρα-ψαλίδι-χαρτί: Η επιστήμη, η στρατηγική και τα mind games πίσω από το απλούστερο παιχνίδι

Το «πέτρα–ψαλίδι–χαρτί» μπορεί να μοιάζει με το πιο απλό παιχνίδι του κόσμου, όμως πίσω του κρύβονται χιλιάδες έρευνες, στρατηγικές, ψυχολογία και μαθηματικά που εξηγούν πώς και γιατί κερδίζει κανείς.